Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszer kedves és figyelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer kedves és figyelmes, máskor pedig rám se néz és nem is köszön. Miért?

Figyelt kérdés

Valamikor folyamatosan kereste a társaságomat, észrevette hogy mi van rajtam, vidáman köszönt, segített, kedveskedett. Azonban az utóbbi időben kerül, nem köszön vissza, nem néz rám, nem keresi a társaságom, ellenben a környezetemben mással szóba áll és köszön és kedves is.

Nem értem mi történhetett, nem sértettem meg semmivel, de bánt, hogy így viselkedik velem minden indok nélkül.

Ilyen esetben hogyan kellene reagálnom? Ti mit csinálnátok???

2021. szept. 26. 20:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mostmár igazából leginkább magamra haragszom, hogy hagytam, hogy valaki így leakasszon meg vissza a szögre!
2021. szept. 27. 17:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem kapott tőled elegendő visszajelzést hogy neked is tetszik és talált mást.
2021. szept. 27. 18:29
 13/17 A kérdező kommentje:
Lehet, de ma ráadásul megtudtam, hogy párja van..
2021. szept. 27. 18:42
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
Ne szomorkodj! Biztos találsz hamar jobbat nála. Egy helyes csajra hamar rámennek. :)
2021. szept. 27. 19:17
 15/17 anonim ***** válasza:
91%

"leakasszon meg vissza a szögre....."

Nem is volt köztetek semmi 🙂

2021. szept. 27. 22:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"valamikor folyamatosan kereste a társaságomat"

Mióta váratod szegény csávót? Ha meg mellette nem is kapott bíztatást, visszajelzést, akkor meg nem meglepő hogy más csajjal jött össze.

2021. szept. 28. 08:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem újkeletű a kapcsolata.
2021. szept. 28. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!