Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mekkora probléma az, ha...

Mekkora probléma az, ha valaki nem köszön a tanárainak ha összefut velük az utcán, vagy az iskola/egyetem épületében tanórán kívül?

Figyelt kérdés
Egy egyetemi tanár megbuktathat valakit pusztán csak emiatt, bosszúból mondjuk egy vizsgán?
2021. szept. 17. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Buktatni nem lehet ezért, viszont olyat kérdezni, amit nem tudsz, lehet.

Alapvető emberi norma, hogy akit ismersz, annak köszönj. Kivéve talán ha te nő vagy ő meg fiatal férfi. Ebben az esetben én elvárnám, hogy előre köszönjön, akkor is, ha a tanárom.

2021. szept. 17. 08:39
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
A bunkóság senkinek nem áll jól, egy diáknak sem. Aki bunkó a tanárával, azzal jogosan bunkó a tanár is. Ha velem ezt csinálná egy tanítványom, kivágnám a vizsgáról mint a sz.rt.
2021. szept. 17. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
2.! Remélem nem vagy tanár. Bunkó lennél te is.
2021. szept. 17. 10:17
 4/4 anonim ***** válasza:
De tanár vagyok, és nem bírom a bunkókat. :)
2021. szept. 22. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!