A tanár, aki fejből mondja az anyagot, van esély rá, hogy nyomtatott formában elkérjem tőle?
Elfogadták a kérvényt, holnaptól apukám krónikus betegségei miatt itthonról tanulok, azonban a történelem a tanár miatt nagyon kritikus. Kiválóan tudja az anyagot, de mint tanár, senkinek nem a kedvence a dolgozatok miatt. Rengeteg témakört egy tz-be tesz, és így van félévben 2-3 jegyünk, feleltetések és kisdogák nincsenek. Mindenki nála áll rosszul. Azt aligha tehetem meg, hogy csak történelemre bemegyek, mert akkor a többire is mehetnék, apám ide vagy oda. Az osztálytársaim közül eggyel vagyok jóban, a többiekkel kölcsönösen közömbösek vagyunk egymással. Nem vagyunk rosszban, de barátok sem. Akivel jóban vagyok, ő kijelentette, hogy nem megy iskola, ha én sem, mert nem fog egyedül unatkozni. Gyorsan beszél a tanár, ő küldte mindig át a gépelt jegyzeteit. Mástól nem tudom elkérni, és van aki nem is ír, másé hiányos, megint mással pedig osztálytársak ide vagy oda, nem venné a fáradtságot, pláne nem ennyi időre, tanév végéig.
Mit mondjak a tanárnak, hogy valami megoldás legyen? Heti 5 óránk van vele. Holnap megyek be hozzá beszélni, addig kéne valami megoldást találnom. :(
Diktafonos felvétel?
Felveszi valaki majd te pedig be írod, cserébe pedig elküldöd annak aki felvette (pl. mobillal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!