Észrevettétek hogy általában az idősebb korosztály szidja a 'fiatalokat' hogy nem köszön bunkó stb. Aztán végül kiderül hogy fordítva van?
Figyelt kérdés
Nekem tűnik csak úgy hogy állandóan szidják hordják a náluk fiatalabbak, pl diákot a buszon reggel iskolaidőben hogy nem adja át a helyét, az autóst ha nem áll meg nekik hogy átengedje az úton stb?2021. szept. 14. 19:37
1/4 anonim válasza:
A legtöbb idős egy megkeseredett, tudatlan, műveletlen suttyó.
2/4 anonim válasza:
Az biztos, hogy egy mostani 20 éves meg egy 80 éves között akkora szakadék van, mint még soha.
Régen kb meg se tudtad különböztetni, ugyan az a bunkó proli volt, 20 évesen, mint 80 évesen.
3/4 anonim válasza:
Észrevettem. Idősebb ismerősök facebookon írogatnak meg minden, de ha az utcán köszönök nekik akkor inkább elfordítják a fejüket.
4/4 anonim válasza:
sajnos az 1esnek igaza van.
azt vettem észre, hogy az idősek zöme – szemben azzal, amit gondolnak – csak nagyképűsködésben emelkedik ki.
semmivel sem udvariasabbak, tájékozatlanok, általában semmilyen piacképes tudásuk (beleértve a nyelvtudást) sincs, de pofázni azt nagyon tudnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!