Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszer kedves és figyelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer kedves és figyelmes, máskor pedig rám se néz és nem is köszön. Miért?

Figyelt kérdés

Valamikor folyamatosan kereste a társaságomat, észrevette hogy mi van rajtam, vidáman köszönt, segített, kedveskedett. Azonban az utóbbi időben kerül, nem köszön vissza, nem néz rám, nem keresi a társaságom, ellenben a környezetemben mással szóba áll és köszön és kedves is.

Nem értem mi történhetett, nem sértettem meg semmivel, de bánt, hogy így viselkedik velem minden indok nélkül.

Ilyen esetben hogyan kellene reagálnom? Ti mit csinálnátok???

2021. szept. 26. 20:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Szerelmes beléd!
2021. szept. 26. 21:00
 2/17 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy megunt vagy rájött, hogy nem vagyok olyan jó fej, mint amilyennek gondolt. Ha csak magamból indulok ki, akkor én nem így viselkedek azzal, aki tetszik nekem.
2021. szept. 26. 21:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a magam példájából írtam. Én akkor viselkedtem így egy nővel mikor szerelmes voltam belé, de mivel nem lehettünk együtt,ezért nagyon próbáltam utálni, és megutáltatni magam vele! De nem sikerült.
2021. szept. 26. 21:16
 4/17 A kérdező kommentje:
Megutáltatni? Lehet ő is meg akarja utáltatni magát velem, mert lehet párja van?! új perspektíva, köszi!
2021. szept. 26. 21:21
 5/17 anonim ***** válasza:
52%
Én évezredek óta szerelmes vagyok egy pasiba. Ő akkor csinálja ezt, amikor van valakije.Most éppen kedves és figyelmes...😉
2021. szept. 26. 21:53
 6/17 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, új kedvence van.
2021. szept. 26. 23:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nem ok nélkül teszi ezt.

Ha annyira fontos neked, beszélj vele, vagy üzenj neki. Szerintem ha ezt nem teszed meg, ennek kettőtök között annyi. Sajnos ezt tapasztalatból írom.

2021. szept. 27. 06:29
 8/17 anonim ***** válasza:
16%

óóó letörték a szarvadat? :) Van egy pasi aki nem veled törődik, nem te vagy a központjában? :)

amúgy mi van ha egyszerűen semleges vagy neki, abszolút nem is érdekled, teljesen lényegtelen vagy számára? mert ilyen is van.

2021. szept. 27. 06:50
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

Te miért vagy ilyen rosszindulatú?

Lehet van igazság abban amit írsz, de ez a stílus...

Miért kell még csesztetni a másikat, ha az amúgy is vacakul érzi magát?

Lehet kérdező, hogy tudtodon kívül, mégiscsak megbántottad valamivel. Ez eléggé olyan "sértett" viselkedés amit leírtál a másik fél részéről.

2021. szept. 27. 14:21
 10/17 A kérdező kommentje:
Előző nap még nevetve váltunk el, azóta pedig semmi. :(
2021. szept. 27. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!