Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 32 éves szűznek van még esélye a párkapcsolatra, próbálkozzon még, vagy inkább adja fel? több lenn
Tehát eddig nemhogy barátnő, de még csók és kézfogás sem volt idáig. Abszolút tapasztalatlan vagyok a nők terén, lehet egy mai 15 éves is kioktatna...
Az évek alatt kicsit megkeseredtem, kiégtem, pedig állítólag a kinézetemmel nincs baj
szerintem is menj prostihoz, nézz egy bárkit 1hr, mondd el neki a sztorid, megmutat ezt azt,"semmi extra egyébként", már lesz egy görcs feloldás
-a csókolózással kapcsolatban,
-berakod a farkaddal kapcsolatban
-dugással kapcsolatban
Szerintem könyveld el, fejlesztő kurzusként, más angolra jár, te meg most prostihoz mész, mert ő is egy szakember.
Nem kell rendszert csinálni de 1-2 balfaszoskodás az ágyba inkább belefér ott, vagy tényleg olyan csajoknáll akik nem számítanak, azokat nehéz összeszedni duma nélkül...
marad a könyebbik út és 15000-25000 nem drága, ha drága, akkor kérdezlek drága e ha 40évesen is kiírod a kérdést? ugye nem volt drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!