Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azok a nők hajlandóak megállapodni 32 éves koruk alatt akik már piacképtelenek / megfogták az Isten lábát?
Piacképtelen: van egy párja,
de ha neki a társkeresési piacon kellene érvényesülnie biztosan nem tolongnának érte az adottságai miatt. Rendszeres példa: megismerte a párját jópár éve, akkor a lány még csinosabb volt, azóta elhanyagolta magát (gyakran egyébként a párja is) / beütöttek a hormonok.
Megfogta az Isten lábát: kifogott egy nagyon jóképű / gazdag férfit, aki nálánál durván kelendőbb (értsd, még egy ilyet az életben nem találna...)
"Megfogta az Isten lábát: kifogott egy nagyon jóképű / gazdag férfit, aki nálánál durván kelendőbb (értsd, még egy ilyet az életben nem találna...)"
Igen, főleg ilyeneket láttam fiatalon megállapodni.
Tehát 18-20 évesen még viszonylag jól nézett ki a nő, összejött a jóképű, diplomás/egyetemista sráccal.
Pár évre rá házasság, diplomából adódóan jó élet.
Viszont kinézetre már 28 éves korára is úgy elhagyta magát, hogy olyan pasit sose találna. Viszont szerencséje van, mert a férje jóképű, izmos, magas, jól keres, ugyanakkor abszolúte papucs.
Furcsának tartom azt, hogy mennyire elterjedt kifejezés ez "társkeresési piac" amit még félelmetesebbé tettek azzal, hogy ott "érvényesülni kell", ezzel drámáivá teszik az egészet.
Mondjak neked valamit? Kb. 15 éves korom óta foglalkozom az ismerkedéssel. Volt több éves párkapcsolatom, volt 1,5 hetes futó kalandom, volt, mikor nem volt senkim. De soha, percre nem éreztem azt, hogy piacon lennék. Ha frusztrált voltam, azt betudtam annak, hogy velem van a baj, önbizalmat kell szereznem.
Számomra a nőkkel való ismerkedés szórakozás, ahol nevetgélek, hülyeskedek, komoly beszélgetést folytatok stb. a nőkkel. Soha nem vettem ilyen komolyan ezt az egészet, mint te. Egyes nőket vettem komolyan, olyanokat is, akiket nem kellett volna.
Szóval nem kell ez a dráma. Csak eltiasztod a kezdőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!