Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azok a nők hajlandóak megállapodni 32 éves koruk alatt akik már piacképtelenek / megfogták az Isten lábát?
Piacképtelen: van egy párja,
de ha neki a társkeresési piacon kellene érvényesülnie biztosan nem tolongnának érte az adottságai miatt. Rendszeres példa: megismerte a párját jópár éve, akkor a lány még csinosabb volt, azóta elhanyagolta magát (gyakran egyébként a párja is) / beütöttek a hormonok.
Megfogta az Isten lábát: kifogott egy nagyon jóképű / gazdag férfit, aki nálánál durván kelendőbb (értsd, még egy ilyet az életben nem találna...)
Kedves lányok, nők, asszonyok ennél az olcsó személyeskedésnél meredeken többet vártam...
Értelmes ellenpéldát nagyon senki nem tudott hozni...
Üzenem h az elmúlt 6 évből 4,5-et kapcsolatban töltöttem, hol hosszabban, hol rövidebben. Ami tanulságot levontam, hogy a nők csak a nagyon tutiba hajlandóak beházasodni, családot alapítani, akár tartós kapcsolatban maradni, különben kivárnak még és versenyeznek amíg jól néznek ki. Majd ha jön a durva narancsbőr, a vastag zsíros felkar és az addigi S-es bugyi helyett fogyózni kell, hogy elég legyen az M akkor hirtelen és gyorsan megállapodnak, legyen az kb akárki.
Nézzetek körbe, az ismerősi körben kik házasodnak, szülnek gyereket? Azok akik az évfolyam szépei voltak egyetemen / beléjük volt szerelmes a gimnáziumi osztály? Nem....
Végre egy jó a kérdés.
De ide is írnak a szánalmas életúnt gyökerek...
"Kedves lányok, nők, asszonyok ennél az olcsó személyeskedésnél meredeken többet vártam..."
TÖbbet nem érdemel az ostoba kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!