Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, volna esélye nálatok olyan pasinak, aki 32 éves és még szűz?
Nálam nem a szüzesség lenne a kizáró ok, hanem az ha nem egyezik a testiséghez való hozzáállásunk. Nem feltétlen a szexre gondolok, de aki nem meri vagy nem akarja megfogni a kezem, nem tesz lépéseket az irányomba az számomra kiábrándító és nem potenciális partner. Mindegy, hogy felénk, szűz vagy csak így jó neki.
Pl ismerek olyan keresztény párt ahol társaságban tabu a szájra puszi, ha az utcán találkoznak egy csókot nem adnak egymásnak. Kézenfogva sétálni sem láttam őket soha.
Egyszer ismerkedtem egy huszonéves szűz sráccal, hasonlóan viselkedett. Szobahoztam, próbáltam nyitni, kezdeményezni de ugyanolyan felénk volt én meg úgy éreztem nem is akar engem és leléptem.
"Egyszer ismerkedtem egy huszonéves szűz sráccal, hasonlóan viselkedett. Szobahoztam, próbáltam nyitni, kezdeményezni de ugyanolyan felénk volt én meg úgy éreztem nem is akar engem és leléptem."
Feloldhattad volna a gátlásait, ha rányomultál ment volna szeritnem. Nyilván elsőre kicsit kiábrándító, viszont lehetett volna belőle jó dolog is, ha nem mész el az első bakinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!