Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, volna esélye nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, volna esélye nálatok olyan pasinak, aki 32 éves és még szűz?

Figyelt kérdés

2020. aug. 25. 14:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
44%
Nem
2020. aug. 25. 14:11
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez önmagában nem kizáró ok, szóval lenne.
2020. aug. 25. 14:15
 3/23 anonim ***** válasza:
33%
Férfi vagyok. Szerintem ne mond el nekik, hogy az vagy. Talán ha magabiztos vagy, ki se derül! Majd szex után ha szóba kerül mondhatod, hogy ő az első.
2020. aug. 25. 14:17
 4/23 anonim ***** válasza:
5%
Csak, ha sok pénze van! Havi nettó 800E alatti jövedelemmel ne nagyon reménykedj abban, hogy a női nem képviselői leereszkednek hozzád!
2020. aug. 25. 14:20
 5/23 anonim ***** válasza:
49%
Téged sem az eszedért szeretnek
2020. aug. 25. 14:38
 6/23 anonim ***** válasza:
64%
Az pozitív ha szűz, csak a korkülönbség lenne a gond. :(
2020. aug. 25. 15:22
 7/23 anonim ***** válasza:

Nálam nem a szüzesség lenne a kizáró ok, hanem az ha nem egyezik a testiséghez való hozzáállásunk. Nem feltétlen a szexre gondolok, de aki nem meri vagy nem akarja megfogni a kezem, nem tesz lépéseket az irányomba az számomra kiábrándító és nem potenciális partner. Mindegy, hogy felénk, szűz vagy csak így jó neki.

Pl ismerek olyan keresztény párt ahol társaságban tabu a szájra puszi, ha az utcán találkoznak egy csókot nem adnak egymásnak. Kézenfogva sétálni sem láttam őket soha.

Egyszer ismerkedtem egy huszonéves szűz sráccal, hasonlóan viselkedett. Szobahoztam, próbáltam nyitni, kezdeményezni de ugyanolyan felénk volt én meg úgy éreztem nem is akar engem és leléptem.

2020. aug. 25. 15:22
 8/23 anonim ***** válasza:
51%

"Egyszer ismerkedtem egy huszonéves szűz sráccal, hasonlóan viselkedett. Szobahoztam, próbáltam nyitni, kezdeményezni de ugyanolyan felénk volt én meg úgy éreztem nem is akar engem és leléptem."

Feloldhattad volna a gátlásait, ha rányomultál ment volna szeritnem. Nyilván elsőre kicsit kiábrándító, viszont lehetett volna belőle jó dolog is, ha nem mész el az első bakinál.

2020. aug. 25. 15:52
 9/23 anonim ***** válasza:
Írtam hogy próbáltam sikertelenül, több mint egy hónapot balf*szkodott el az életemből. Nem érzem magam rosszul amiatt, hogy nem erőszakoltam meg, hogy a kezem hajlandó legyen megfogni. Kezdeményeztem, megbeszéltük, azt mondta figyelni fog ilyesmire, következő találkozókor ugyanott tartottunk a nullán.
2020. aug. 25. 16:05
 10/23 anonim ***** válasza:
Ja egyébként nem csak kerülgettük egymást, a csókig jutottunk de ha én nem mászok rá az ölébe se húzott volna a négy fal között
2020. aug. 25. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!