Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, volna esélye nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, volna esélye nálatok olyan pasinak, aki 32 éves és még szűz?

Figyelt kérdés

2020. aug. 25. 14:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem kell egy életképtelen 32 éves szűz szerencsétlenség.
2020. aug. 25. 16:25
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
Simán. Viszont ne titkolja hogy szűz, legyen őszinte. Mert teljesen másképp állok a teljesítéshez ha tudom hogy szűz. Akkor tudom hogy őt tanítani kell és türelmesen megvárni míg kifejlődik a saját szexuális stílusa (vagy nevezzük bárhogy, értitek). Ámbár ha túl van pár nőn és aktuson, és úgy béna vagy nem jön be, akkor tudom hogy ez nem igazán változna a jövőben sem.
2020. aug. 25. 16:39
 13/23 anonim ***** válasza:
27%

"Írtam hogy próbáltam sikertelenül, több mint egy hónapot balf*szkodott el az életemből. Nem érzem magam rosszul amiatt, hogy nem erőszakoltam meg, hogy a kezem hajlandó legyen megfogni. Kezdeményeztem, megbeszéltük, azt mondta figyelni fog ilyesmire, következő találkozókor ugyanott tartottunk a nullán."

Akkor talán nem jól beszéltétek meg. Fel oldhattad volna őt szerintem, ha jól beszélsz.

2020. aug. 25. 16:45
 14/23 anonim ***** válasza:
36%

"Nekem nem kell egy életképtelen 32 éves szűz szerencsétlenség."

Azét nem szerencsétlen valaki mert szűz, akkor ha én egyetemre járok, szerencsétlen az, aki nem jutott be? Ennyi erővel.

2020. aug. 25. 16:47
 15/23 anonim ***** válasza:
Igen, ha belsőre is megfelel.
2020. aug. 25. 17:15
 16/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, és mostanáig kiverted?
2020. aug. 25. 18:03
 17/23 anonim ***** válasza:
12: és mi van, ha a marokmarcsát szereti? Ha eddig szűz, recskázni biztosan recskázott.
2020. aug. 25. 18:06
 18/23 anonim ***** válasza:

17: akkor nincs szüksége nőre. Semmi sem kötelező:)

(Egyébiránt a kérdés arra vonatkozott hogy a nők mondják el véleményüket. Én ennyit tettem.)

2020. aug. 25. 18:10
 19/23 anonim ***** válasza:
18: esélyt kérdezett, azt nem írta, mire esélyt? Lehetne hátvakaró is. Vagy rendszeresen kiviszi a háztartási szemetet.
2020. aug. 25. 18:15
 20/23 anonim ***** válasza:
19 ha neked nem egyértelmű, hogy mire gondolt, az a te bajod.
2020. aug. 25. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!