Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, volna esélye nálatok olyan pasinak, aki 32 éves és még szűz?
Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 14:07
11/23 anonim válasza:
Nekem nem kell egy életképtelen 32 éves szűz szerencsétlenség.
12/23 anonim válasza:
Simán. Viszont ne titkolja hogy szűz, legyen őszinte. Mert teljesen másképp állok a teljesítéshez ha tudom hogy szűz. Akkor tudom hogy őt tanítani kell és türelmesen megvárni míg kifejlődik a saját szexuális stílusa (vagy nevezzük bárhogy, értitek). Ámbár ha túl van pár nőn és aktuson, és úgy béna vagy nem jön be, akkor tudom hogy ez nem igazán változna a jövőben sem.
13/23 anonim válasza:
"Írtam hogy próbáltam sikertelenül, több mint egy hónapot balf*szkodott el az életemből. Nem érzem magam rosszul amiatt, hogy nem erőszakoltam meg, hogy a kezem hajlandó legyen megfogni. Kezdeményeztem, megbeszéltük, azt mondta figyelni fog ilyesmire, következő találkozókor ugyanott tartottunk a nullán."
Akkor talán nem jól beszéltétek meg. Fel oldhattad volna őt szerintem, ha jól beszélsz.
14/23 anonim válasza:
"Nekem nem kell egy életképtelen 32 éves szűz szerencsétlenség."
Azét nem szerencsétlen valaki mert szűz, akkor ha én egyetemre járok, szerencsétlen az, aki nem jutott be? Ennyi erővel.
16/23 anonim válasza:
Kérdező, és mostanáig kiverted?
17/23 anonim válasza:
12: és mi van, ha a marokmarcsát szereti? Ha eddig szűz, recskázni biztosan recskázott.
18/23 anonim válasza:
17: akkor nincs szüksége nőre. Semmi sem kötelező:)
(Egyébiránt a kérdés arra vonatkozott hogy a nők mondják el véleményüket. Én ennyit tettem.)
19/23 anonim válasza:
18: esélyt kérdezett, azt nem írta, mire esélyt? Lehetne hátvakaró is. Vagy rendszeresen kiviszi a háztartási szemetet.
20/23 anonim válasza:
19 ha neked nem egyértelmű, hogy mire gondolt, az a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!