Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jogsi nélküli, 32 éves férfinak van értelme nőkkel ismerkednie?
Persze, nekem sincs jogsim családos vagyok 3 gyerekkel.
F55
Igaz én még csak 27 vagyok, de nekem elég jól megy a csajozás jogsi és autó nélkül is. Azt már le sem írom, hogy egyelőre albérleti szobában élek lakótárssal és így is rendben vannak a dolgok.
Annyi, hogy mindig lehet mással kompenzálni. Ha nem vagy jóképű, még mindig lehetsz jó dumájú. Ha nem vagy jó dumájú, még mindig lehetsz gazdag. Ha nem vagy gazdag, még mindig lehetsz jóképű. Stb-stb. Szóval ne képzeljétek be, hogy 1 dolog kell a nőkhöz (pénz, lakás, kocsi, izom, jóképűség, laza személyiség, ezek közül mindenki másra van rákattanva), hanem nem kell mindenben tökéletesnek lenni, ha valamiből ezek közül gyenge vagy, akkor még másból mindig lehetsz erős és arra is fognak jönni nők.
Nekem van autóm. Elég ha van jogosítványa!
28/N
6-os éppen a jogosítvány hiányáról van szó :)
Persze, hogy van értelme ismerkedni. Alapból szerintem nem mindenkinek való a vezetés, másrészt ha nem akarja és nincsen rá szüksége valakinek, akkor minek? Engem ez nem zavarna kicsit sem :)
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!