Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem "alfahím" annak van értelme ismerkedni?
Tudjuk kikről beszélek, minden nő rájuk izgul,
belső ismertetőjegyük: sivár lelki világ, hatalmas egó, 0 iq, gátlástalanság, pózerkedés nagypofa, nagyarc, keménykedés, bandában nyomulás, általuk gyengébbnek vélt (meg úgy minden más) alázása (kb. a humorérzékük ebben ki is merül), mindent tudok, mindenhez értek mentalitás, soha önmagát megnem kérdőjelezés, nők lenézése, tárgyiasítása (ezt persze a nők nem érzékelik, már az elején nyilván, vagy nem úgy veszik fel, de én hallom konkrétan a véleményüket ha férfi társaság van, csak én hallom amikor férfi társaság van), szabadidőt gyúrással való eltöltés. Sorolhatnám még, de legyen elég ennyi.
külső ismertetőjegyek: kigyúrt test (nem minden kigyúrt ilyen de ezek kb. mindegyike az viszont.), arcra sokféle de kilóméterekről kiszúrod már a férfiak az ellenszenv miatt (ezek egymást se szeretik legtöbbször, csak néhány gyökér alájuk rendeli magát), nők az izgalom miatt, a szemük mint a lelkük kb. olyan sötét, üres.
Nézd meg a párokat a világban és tedd fel magadnak a kérdést: csak az alfáknak van barátnőjük? Vagy neked csak az alfa hím női megfelelője számít nőnek? Hétköznapi nők hétköznapi férfiakkal vannak.
Fun fact: az általad leírt típus valójában keveseknek jön be. Főleg a rossz belső. Te is ezért nem találsz nőt, nem azért mert nem vagy alfa.
Ez mitől alfa úgy őszintén, amiket leírtál? :D Én is mondhatom magam "alfának" (mondjuk ilyen baromságot....), pedig szinte semmi nem igaz abból, amit leírtál rám. A környezetemben a nők nagy része engem szeretne ahol megfordulok vannak barátaim , sportos vagyok stb. Szerintem az alfa az akit a nők akarnak és nem az akit te leírtál, akit te leírtál az egy bunkó senkiházi paraszt...
Ismerkedni meg mindenki tud, ha tesz érte!
vegyük a farkasfalkát.
Az alfa azt dugja meg amelyiket akarja. De a többi hím is kaphat nőstényt, de csak azokat amelyek az Alfának nem kellenek. Illetve a selejtesebb példányokat.
"pózerkedés nagypofa, nagyarc, keménykedés, bandában nyomulás, általuk gyengébbnek vélt (meg úgy minden más) alázása "
Ezekből kiindulva még elég fiatal lehetsz.. Majd idővel másképp látod a dolgot, de el kell kezdened foglalkozni magaddal vagy beszélgess picit többet apukáddal vagy idősebb férfi rokonoddal, hogy kialakauljon benned egy a valóságot jobban megközelítő férfi kép, mert így valóban sok csalódás fog még érni az életben. Kitartás!
A gyk lassan eléri a rádiókabaré színvonalát :DD
Csak így tovább, fiúkák...
2-es mi az alfa női megfelelője? én azt látom egyébként minél aranyosabb egy csaj annál inkább ez kell neki.
3-as idézőjelesen értem rajtuk az alfát,
"Szerintem az alfa az akit a nők akarnak és nem az akit te leírtál, akit te leírtál az egy bunkó senkiházi paraszt..." -azt akarják, persze a szemükben ők menő férfias alakok.
4-s kezdem azt hinni én is
5-s "Ezekből kiindulva még elég fiatal lehetsz "az öreg "alfák" is ilyenek, mert általában hosszabbtávon nem marad meg senki ezek mellett aztán a kocsmában folytatják, amit fiatalon a discoban elkezdtek.
Egyébként nekem nincs bajom az alfákkal, akik tényleg azok, ezek nem azok. Mintahogy az igazi bűnönzők sem az utcát járják, hanem öltönyben feszítenek. Viszont itt a genetikáról van szó, ezek az alakok az izgatóak a nőknek ösztönösen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!