Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme ismerkedni lányokkal, ha úgyis csak a külső számít és én nem vagyok egy jó pasi, ráadásul alfahím sem tudok lenni, így már sosem lehet barátnőm?
Én nem tudom honnan veszitek,hogy ennyire számít a külső.
De ha egyáltalán nem akarsz csajozni akkor legyél meleg.
Ha befejezted az önsajnálatot és mások hibáztatását a balszerencséd miatt, gyűjts egy kis önbizalmat és keresgélj úgy. Ja,és még mindig nem égő lányt leszólítani...
25/N
A lányoknak általában kevésbé számít a külső, nézd meg a fiúk 90%-a igen csak alaposan megnézi hogy kinek milyen mellei vannak meg feneke, a lányokra azért ez kevésbé igaz, másfelől meg ne hogy azt hidd hogy mindenkinek ugyan az az ízlése, akármilyen nő gondolhat téged jó pasinak, vagy nem, még csak nem is a nő külsejétől függ hogy milyen pasik jönnek be neki kívül-belül, tudom mert tapasztalat, másfelől meg hidd el a férfiak dolga a csajozás, ha te férfi létedre nem csajozol, hogy várhatnád el egy nőtől?
Meg egyébként is próbáljál meg úgy csajozni hogy nem nézel a nő szemébe, és látványosan izgulsz közben, semmi esélyed nem lesz egy nőnél sem, sőt még akkor sem ha előtte, lehet hogy nézett téged hosszú perceken keresztül! Ha meg rád sem néz egy csaj, de önbizalom teljesen (de nem bunkón) leszólítod, még úgyis sokkal jobb esélyekkel indulnál..... ennyit számít hogy valaki saját magával mennyire van megelégedve.......
jokepunek jokepujár
okosnak okos
hulyenek hulye
izmosnak sportos
randanak randa
ez va, sorry az angol billenytyüzetemért...
Igazad van, neked soha nem lesz barátnőd.
Nem a rondaságod miatt, hanem mert egy hülye, vinnyogó tacskó vagy. Ez sokkal nagyobb gáz, mint a kinézeted.
"alfahím sem tudok lenni"
Intelligens lények között nincsenek alfahímek. Ez az állatvilágra jellemző, tudtommal az ember nem véletlenül hívja/nevezi magát embernek és nem állatnak.
ma 17:37
Sajnos rosszul tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!