Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme ismerkedni lányokkal, ha úgyis csak a külső számít és én nem vagyok egy jó pasi, ráadásul alfahím sem tudok lenni, így már sosem lehet barátnőm?
Ha elég intelligens lennél,nem néznéd le az állatokat. Akár hiszed,akár nem, a ma élő emberek ösztönszinten semmiben nem különböznek az őskoriaktól. A tudatalattink nem tudja, hogy most 2O13 van,mobiltelefon,Internet meg atomerőmű. Ő még mindig fára mászik,mamutra vadászik és a soha be nem következő éhínségre készül. Akármilyen tanult és intelligens valaki,az ösztönvilágát ugyanaz mozgatja mélyen a tudatosság szintje alatt,mint az ősemberét.
Az ember közösségi lény,eredetileg kis csoportokban,törzsekben élt. Az alfa hím pedig nem más,mint a törzs vezetője,ő hozza a döntéseket,és ő viseli a felelősséget. A mai társadalom mesterséges közösségeiben sokszor nem érvényesül a természetes kiválasztódás,és nem mindig az lesz vezető,aki a legalfább. De tegyél ki 1O embert a vadonba,és figyeld meg,mi történik! Secperc alatt kikristályosodnak az erőviszonyok,és kiemelkedik egy vezető,aki rátermettebb a többinél. A csoport őt fogja követni,és a nők őt fogják kívánni. Azok a tulajdonságok,amelyek az alfa hímet jellemzik,a modern társadalomban is tetten érhetőek,és ezek azok a tulajdonságok,amelyek a nőkből erős vonzalmat váltanak ki:
határozottság,felelősség vállalása,gyors döntési képesség,bátorság, önállóság, karizma, másoktól való érzelmi függetlenség, magas értéktudat
Ha nem hiszed el,amit mondok,csak tégy egy próbát,és kezdd el megfigyelni,milyen tulajdonsággal rendelkeznek azok az emberek,akiket a többség a természetes csoportokban követ.
Nem azok az alfák akiket a csoport követ, hanem a csoport áll buta és hülye egyedekből, kiknek nincs saját véleményük és kell nekik 1 vezető.
Furcsa hogy akkor én kilógok a sorból mert nincsenek állatias ösztöneim, és senkit se követek, sőt engem se követ senki. Ufó vagyok ezek szerint.
Mondd,Te el is olvasod,amit leírsz? Gyakorlatilag azt írod,hogy vezető csak a hülyéknek kell. Most vagy nagyon be vagy szívva,vagy évezredes antropológiai,társadalomtörténeti alapigazságokat tudsz megcáfolni,ez esetben nálad van a bölcsek köve,és helikopterrel jönnek érted,hogy elvigyenek a Nobel-átadásra.
Gyakorlatilag minden társas kapcsolatban van vezető,a családtól kezdve a klubokon át a pártokon keresztül az állami hivatalokig,a primitív társadalmakban épp úgy,mint a fejlettebbekben.
Nincsenek állatias ösztöneid? Szóval akkor nem éhezel és szomjazol meg (létfenntartás),nincsenek szexuális vágyaid (fajfenntartás),nincs területi ösztönöd? Akkor valóban ufó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!