Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igaz lenne az alfahím elmélet, akkor nem kéne a tutyi-mutyi, de helyes jóképű fiúknak, hogy barátnője legyen, de mégis sok ilyen kis gyökérnek van szép barátnője, akkor mégis hogy is van ez, csak a szuper külső elég, hogy jó nőd legyen?
Sok ilyen kis tutyi-mutyi, félénk, de jóképű srácot rajonganak körbe tök jó csajok, sokszor ezek afiúk, alig érik el az 50 kilót és alacsonyak is, de jóképűek ezt megfigyeltem mindegyiknél, akikért rajongtak a jó csajok. Ráadásul ezek a fiúk vezethetőek és mindig kinyalják a ányok fenekét, vesznek nekik ezt meg azt is.
Ha a lányok valóban az alfahímekre buknának és nem a külső számítana nekik csak, akkor ezeknek a fiúknak nem kéne, hogy barátnőjük legyen, mégis imádják őket a csajok.
Egyébként én hasonló srác vagyok alkatra, viszont csúnya vagyok arcra és hát engem nem rajonganak körbe a jó csajok, szóval tuti a jóképűség a lényeg.
"Ráadásul ezek a fiúk vezethetőek és mindig kinyalják a ányok fenekét, vesznek nekik ezt meg azt is."
Na pl. ezért kellenek nekik! Amúgy meg a nőkön nem lehet eligazodni. :)
Ez így van. A probléma ott van, hogy Te kinézted magadnak a legjobb csajokat, ergo tőlük elvárod azt, hogy ne a saját kinézetüknek megfelelő fiúval járjanak, de Te az nem gond, hogy Te sem a kinézetednek megfelelő lányt keresel.
Tudom, hogy persze amikor az ember keres, akkor a legtöbb lányra azt mondja, hogy csúnya, dagadt, pedig elképzelhető, hogy ott kéne keresgélni. Mert első ránézésre csúnyának tartod aztán rájössz, hogy nem is csúnya csak te előtte a fullos csajokat nézegetted.
öreg én az ilyen kérdésektől agyfaszt kapok....nem látod át a dolgokat nem értesz az egészhez szóval inkább ne elmélkedj ilyeneken....
nem tudom hogy most segítsek rajtad vagy csak hagyjam a pics.ába az egészet mert csak felidegesít.... ha lesz időm küldök neked P.Ü.-t
jah és de hogyha ténylegesen csajozni akarsz akkor alfának kell lenned....
és a kinézet NEM számít
Persze, értem.
Ezzel minden férfi így van és a lányok is. Hidd el a lányok többségének is óriási elvárásai vannak, miközben némelyik olyan igénytelen, hogy elképesztő!
Nehéz találni, de nem lehetetlen. Ha meg nem találta meg, akkor majd jönnek a 25 éves vagyok és szűz mit csináljak típusú kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!