Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha igaz lenne az alfahím...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igaz lenne az alfahím elmélet, akkor nem kéne a tutyi-mutyi, de helyes jóképű fiúknak, hogy barátnője legyen, de mégis sok ilyen kis gyökérnek van szép barátnője, akkor mégis hogy is van ez, csak a szuper külső elég, hogy jó nőd legyen?

Figyelt kérdés

Sok ilyen kis tutyi-mutyi, félénk, de jóképű srácot rajonganak körbe tök jó csajok, sokszor ezek afiúk, alig érik el az 50 kilót és alacsonyak is, de jóképűek ezt megfigyeltem mindegyiknél, akikért rajongtak a jó csajok. Ráadásul ezek a fiúk vezethetőek és mindig kinyalják a ányok fenekét, vesznek nekik ezt meg azt is.

Ha a lányok valóban az alfahímekre buknának és nem a külső számítana nekik csak, akkor ezeknek a fiúknak nem kéne, hogy barátnőjük legyen, mégis imádják őket a csajok.

Egyébként én hasonló srác vagyok alkatra, viszont csúnya vagyok arcra és hát engem nem rajonganak körbe a jó csajok, szóval tuti a jóképűség a lényeg.

2013. febr. 2. 23:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
74%

9

na jó figyelj (értek hozzá(TÉNYLEG) úgyhogy kérlek figyelj:)))

szóval: ha nem vagy undorító kinézetű NEM SZÁMÍT HOGY NÉZEL KI

ami számít: AZ ÖNBIZALOM neked ilyen NINCS nem véletlen vagy sikertelen minden lánynál.... jah és ne add le az igényeid férfi vagy te választod a nőt ha van elég önbizalmad azt viszed amelyiket akarod, és ha mégsem mindig van jobb/másik ne legyél kishitű és higgy magadban....és ne nyalj egy csajnak se legyél te a domináns hiszen férfi vagy, a csaj dominál egy kapcsolatban az már alapjainál rossz.... még tudnék neked erről oldalakat írni de ha tényleg érdekel utána tudsz olvasni a dolgoknak hogy hogy is van ez

2013. febr. 3. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!