Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhet egy 32 éves férfi ma?
Eddig azét nem nősültem vagy mentem bele komolyabb kapcsolatba, mert nem szerettem volna megbántani senkit sem azzal, hogy megcsalom, nem szerettem volna félre lépni.
Mára már megnyugodtam, kiéltem magam, de valahogy most megijedtem, mert nem igen találok olyat amilyen az elképzelésem, meg őszintén szólva kijöttem a gyakorlatból.
szerintem ma már inkabb az a kérdés hogy mennyi pénzed van,ha van elég,akkor bárhol találsz párt.
és sorry de ez igy van,ezt látom.
Másfél éve nincs senkim, kicsit bezárkóztam.
Kijöttem a "gyakorlatból" szerintem még az önbizalmam is sérült.
#6 valóban nem, már kijártam az iskolát :)
Én is ettől tartottam, hogy marad a net, de nem bízom ezekben a társkereső oldalakban.
Az a helyzet, hogy szeretem a spontán helyzeteket, de mára már annyira letisztult az életem, hogy valahogy nem érnek olyan ingerek, hogy "na tessék itt van, ő lesz az."
Tényleg nem lehet utcán ismerkedni. Mondjuk én női oldalról mondom ezt, hogy nem szívesen állnék szóba az utcán valakivel. Mert hát ki tudja mit akar...Egyszer jött oda hozzám egy srác a buszmegállóban, és kb letámadott. Mondjuk tuti nem volt 100%os.
De amúgy igen, ismerősök által, munkahelyen. A netben én sem bíznék...
A kérdésedre válaszolva: munkahelyen, bevásárlóközpontban, neten, stb....
A másik oldalról nézve pedig: az elképzeléseid, amennyiben nem túl elrugaszkodottak a valóságtól, akkor rá találsz majd arra a lányra, nőre, aki megfelel az elképzeléseidnek.
A gyakorlat hiányáról pedig annyit, hogy ketten lesztek a jövendőbeli randin, ahol minden spontán fog alakulni, tehát fognak érni spontán dolgok. :-) 30N
"Akár ide is beírhatod, hogy mivel foglalkozol, melyik megyében laksz, hátha lesz akinek felkelted az érdeklődését."
Ezzel az a gond, mint megannyi társkereső oldallal a neten (korábbi tapasztalat), hogy messziről jött ember azt mond, amit akar. Pl. Írhatná, hogy katona Veszprémből, de mondjuk ő éppenséggel a valóságban autószerelő Pécsről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!