Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhet egy 32 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhet egy 32 éves férfi ma?

Figyelt kérdés

Eddig azét nem nősültem vagy mentem bele komolyabb kapcsolatba, mert nem szerettem volna megbántani senkit sem azzal, hogy megcsalom, nem szerettem volna félre lépni.

Mára már megnyugodtam, kiéltem magam, de valahogy most megijedtem, mert nem igen találok olyat amilyen az elképzelésem, meg őszintén szólva kijöttem a gyakorlatból.

2012. dec. 22. 17:38
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Az interneten, az utcán, szórakozóhelyen, boltban, munkahelyen. Bárhol. Épp úgy mint eddig. A lényeg, hogy valamilyen közösségbe kell menni.
2012. dec. 22. 17:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy 32 éves férfinek miért is kellene anyaotthonban vagy elvált nők között keresgélnie???Én 27 vagyok és szingli, de van egy csomó lány ismerősöm hasonló korban, akik szintén egyedülállóak, és nem elváltak.
2012. dec. 22. 17:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ma már inkabb az a kérdés hogy mennyi pénzed van,ha van elég,akkor bárhol találsz párt.

és sorry de ez igy van,ezt látom.

2012. dec. 22. 17:48
 4/10 A kérdező kommentje:

Másfél éve nincs senkim, kicsit bezárkóztam.

Kijöttem a "gyakorlatból" szerintem még az önbizalmam is sérült.

2012. dec. 22. 17:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, utcán, boltban :D. Hogyne. Közületek hányan ismerkedtek meg boltban, vagy utcán? Csak mert akármennyi kérdést és fórumot nézek, 90% felett vannak azoknak az aránya, akik neten ismerkedtek meg. Egyébként meg Magyarországon utcán, boltban ismerkedni? Amikor még utcaigazítást sem nagyon lehet kérni meg hozzászólni senkihez. Interneten kívül meg munkahely, iskola, baráti kör szokott még lenni. De gondolom, a kérdező 32 évesen már nem iskolás. Kulturált szórakozóhely meg nem nagyon van, olyan, ami nem csak a dugásról meg ivásról szólna. Marad a net.
2012. dec. 22. 17:55
 6/10 A kérdező kommentje:

#6 valóban nem, már kijártam az iskolát :)

Én is ettől tartottam, hogy marad a net, de nem bízom ezekben a társkereső oldalakban.

Az a helyzet, hogy szeretem a spontán helyzeteket, de mára már annyira letisztult az életem, hogy valahogy nem érnek olyan ingerek, hogy "na tessék itt van, ő lesz az."

2012. dec. 22. 18:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Tényleg nem lehet utcán ismerkedni. Mondjuk én női oldalról mondom ezt, hogy nem szívesen állnék szóba az utcán valakivel. Mert hát ki tudja mit akar...Egyszer jött oda hozzám egy srác a buszmegállóban, és kb letámadott. Mondjuk tuti nem volt 100%os.

De amúgy igen, ismerősök által, munkahelyen. A netben én sem bíznék...

2012. dec. 22. 18:32
 8/10 anonim ***** válasza:

A kérdésedre válaszolva: munkahelyen, bevásárlóközpontban, neten, stb....

A másik oldalról nézve pedig: az elképzeléseid, amennyiben nem túl elrugaszkodottak a valóságtól, akkor rá találsz majd arra a lányra, nőre, aki megfelel az elképzeléseidnek.

A gyakorlat hiányáról pedig annyit, hogy ketten lesztek a jövendőbeli randin, ahol minden spontán fog alakulni, tehát fognak érni spontán dolgok. :-) 30N

2012. dec. 22. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Akár ide is beírhatod, hogy mivel foglalkozol, melyik megyében laksz, hátha lesz akinek felkelted az érdeklődését.
2012. dec. 22. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:

"Akár ide is beírhatod, hogy mivel foglalkozol, melyik megyében laksz, hátha lesz akinek felkelted az érdeklődését."

Ezzel az a gond, mint megannyi társkereső oldallal a neten (korábbi tapasztalat), hogy messziről jött ember azt mond, amit akar. Pl. Írhatná, hogy katona Veszprémből, de mondjuk ő éppenséggel a valóságban autószerelő Pécsről.

2012. dec. 22. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!