Hol ismerkedhet egy jó anyagi körülmények közt élő 45 éves férfi?
Orvos (nődoki) az illető, régen elvált, nem pénzéhes, becsületes, és neten nem hajlandó ismerkedni.
Egy ismerősömről van szó, és segítenék neki amennyiben el is fogadja.
juuuj, a rendelőben egy nőgyógyász??? :-))) hát szerintem ez nem a legjobb ötlet :D
neten én sem vagyok hajlandó ismerkedni...
talán utazzon el valahová csoporttal, hátha lesz szintén egyedülálló nő is.
Nem én vagyok a nődoki, én egy terhes nő vagyok, és mivel jóban vagyok vele, ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt, hátha van valakinek jó ötlete.
A házinyúllal már rég zátonyra futott, páciensel meg ugye nem lehet...
A baratnom ferje nogyogyasz! Es tudod hogy ismerkedtek meg? A baratnom elment rendelesre, meg volt fazva, kohogott. A doki, meg kezdo orvos volt es mentozott is a nogyogyaszat mellett, es mint egy haziorvos is rendelt (az elete a munkaja, imad orvos lenni). A baratnomet o vizsgalta meg, megnezte a torkat...stb. Amikor az adatait elkerte, akkor megkerdezte tole a telefonszamat is, teljes komolysaggal.
Este felhivta a baratnomet, es randit kert tole, taliztak...stb. Elvette a baratomet felesegul, 2 gyonyoru gyermekuk van, boldogok egyutt. Csak 2 ev korkulonbseg van koztuk.
Jarjon el szabadidejeben minel tobb helyre a doki, ne otthon es a korhazban uljon csak.
Szinhaz, sport...stb. van penze egy csomo lehetosege van.
De talan ideje nincs eleg az ismerkedeshez?
Azért lenne ideje szerintem, egy kutyája van, és jól megvannak:-)
De kellene neki valaki, azt mondta is már, és mivel régen munkamániás volt, kimaradt sok mindenből, most meg már szerintem nem is nagyon tudna kivel hova menni, már itt szórakozóhelyekre gondolok.
Az utazás jó ötlet.
Ki ez a h.lye, aki itt előttem sérteget?
Nem könnyű a helyzet. A régimódi "ismerős összehoz minket, mert úgy látja, hogy egymáshoz valók vagyunk" talán segít. Férjem bátyja így nősült meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!