Hol ismerkedhet egy jó anyagi körülmények közt élő 45 éves férfi?
Orvos (nődoki) az illető, régen elvált, nem pénzéhes, becsületes, és neten nem hajlandó ismerkedni.
Egy ismerősömről van szó, és segítenék neki amennyiben el is fogadja.
A 23: 53-asnak!
Szerintem meg te vagy az! Én boldog házas ember vagyok, csak szeretnék valakinek segíteni, aki ugyan nem ilyen téren, de rengeteget tett értem. De mindegy, ha ennyire sok eszed van, biztos érted mire is gondolok.
A netet konkrétan elutasítja, én már nem tudok neki mit mondani, de a többi normális tanácsot köszönöm szépen!
Én éppen egy kórház mellett lakom :))
De félre a tréfát, a kutyájával mehet ugye sétálni, viheti kiállításra, stb. Ott meg rengeteg olyan nő van, aki egyedülálló, és van kutyája. Na, milyen ötlet?
Szerintem a lenyeg az, hogy minel tobb helyre menjen el a doktor ur. Ne csak a korhaz es a rendelo legyen az elete, utana pedig az otthona.
Menjen minel tobb helyre, kiranduljon, utazzon, szinhaz, sportcenter, kulfold, bevasarolni, uljon vonaton, repulon...stb. Van egy csomo-csomo lehetoseg hogy emberek kozott legyen!
A penze meg van ahhoz, hogy jojjon-menjen a nagyvilagban.
Talan tul zarkozott, konzervativ, mindenkivel nem all szoba...stb.
Minel tobb helyre menjen, hogy minel tobb lehetosege legyen ismerkedni.
Otthon a 4 fal kozott ulve, a korhazban nem tud ismerkedni, akkor? Menni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!