Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol ismerkedhet egy 40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhet egy 40 éves férfi?

Figyelt kérdés
A discóból kiöregedtem, tömegközlekedéssel nem járok, a munkám során nem nagyon találkozom emberekkel, az internetes társkeresők eddig nem nagyon jöttek be, ráadásul a hozzám illő normálisabb nők többsége pedig fogalat már.
2009. okt. 3. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy két kortárs haveroddal ha valami kúltúrált szinvonalas szórakozóhelyre elmentek azzal nincs semmi baj.

Nem a tucc-tucc diszkóra gondolok.Annyi jó negyvenes pasi van aki tényleg szuperül néz ki, meg jófej is. Igazándiból ti vagytok sztem a 30-as nők álma. Mondjuk nekem épp fiatalabb barátom van, de azért megnézem a jóképű negyveneseket is. És ha még intelligens is vagy mellé nem sok kell hogy levegyél egy nőt a lábáról.

A szórakozás nem korhatáros, ne fordulj be, nyílj kis, járj el, otthon nem fog bekopogtatni a nagy ő, hogy szia itt vagyok. és már azért előre is tervezhetnél mert 45 évesen nehezebb lesz, 50 évesen még nehezebb, ésatöbbi.

27/N

2009. okt. 3. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
a discoból nem lehet kiöregedni, csak találd meg a neked tetsző helyet.
2009. okt. 3. 16:58
 3/9 anonim válasza:
Nem tudom sportolsz-e, vagy mi a hobbyd. Lehet túlzásnak hangzik, amiket írok, de szerintem uszodában, előadások szüneteiben, táncórákon, néhány napos kajaktúrán, nyelviskolában, tanfolyamokon... vagy hasonló programokon lehet esélyed ismerkedni (mivel ezen helyek legtöbbjén a nőket anélkül tudod kikérdezni az állapotukról, hogy az kellemetlen helyzetbe sodorna valamelyikőtöket :-)). A chatet sem ajánlom, bár gondolom, ha társkeresőn nem vagy fenn, akkor nem is chatelsz :-) 32/N
2009. okt. 3. 17:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem sportolok, vékony vagyok, nem vagyok jóképű, nincs kutyám (nem is akarok). Társkeresőn fentvagyok, de eddig nem jött össze semmi, csak két prosti jelentkezett, de én társat akarok, nem fizetős pertnert. Az utazással az a gond, hogy egyedül nagyon szar, és ha nincs senki, akkor elmegy úgy az idő, hogy közben még mást sem nagyon lehet tenni. Sajnos nem túl nagy a baráti köröm sem, mivel a munkám is otthoni meló. A netes ismerkedéstől nem zárkózom el, de eddig nem jött össze semmi.
2009. okt. 3. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:
iratkozz be táncórákra
2009. okt. 3. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Szeva!

Látom hasonló gondokkal küzdesz mint én küzdöttem.

Az iwiwen gondolom tag vagy töltsd le a csajok és pasik alkalmazást és aki tetszik jelőld,ha te is tetszel neki visszajelől.

Nekem bejött.

2009. okt. 3. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:

hotdog-on is lehet ismerkedni

sok sikert!

2009. okt. 3. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
A nyaralóhelyeken sok egyedülálló nőt lehet találni.
2009. okt. 3. 22:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én véleményem,hogy ne görcsölj rajta és ne add fel.Légy türelemmel,járj nyitott szemmel és elmével.Az,hogy nem vagy szép-helyes,relatív fogalom.Ne becsüld alá magad.

2009. okt. 8. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!