Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 32 éves szűznek van még esélye a párkapcsolatra, próbálkozzon még, vagy inkább adja fel? több lenn
Tehát eddig nemhogy barátnő, de még csók és kézfogás sem volt idáig. Abszolút tapasztalatlan vagyok a nők terén, lehet egy mai 15 éves is kioktatna...
Az évek alatt kicsit megkeseredtem, kiégtem, pedig állítólag a kinézetemmel nincs baj
Fel semmiképp ne add, esély mindig van mindenre.
Rakd helyre magad lelkileg aztán jó lesz, addig nem nagyon, megérzik hamar ha lelkileg nem top, férfiaknak lelkileg stabinak kell lenni, ami nem egyszerű, de lényegében csak erősebbnek kell lenni mint a kiszemelt.
figyelj én se tudok semmit a csajozásrol, randikrol vagy egyéb de sikerült 2barátnőt is találnom úgy h mind2 távkapcsolatnak indult és egyből össze is jöttünk ahogy találkoztunk
pedig van baj az én fejemmel is, jó az ővéké se volt 100%os
de semmi se reménytelen, szoval ne add fel mert akkor végképp semmi se lesz
Hát kapd össze magad. Egy depis pasi senkinek nem fog kelleni.
És a szex nagyon fontos egy kapcsolatban, sok jóról maradtál le eddig is sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!