Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 32 éves szűznek van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 32 éves szűznek van még esélye a párkapcsolatra, próbálkozzon még, vagy inkább adja fel? több lenn

Figyelt kérdés

Tehát eddig nemhogy barátnő, de még csók és kézfogás sem volt idáig. Abszolút tapasztalatlan vagyok a nők terén, lehet egy mai 15 éves is kioktatna...

Az évek alatt kicsit megkeseredtem, kiégtem, pedig állítólag a kinézetemmel nincs baj

2021. szept. 11. 23:21
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

Fel semmiképp ne add, esély mindig van mindenre.

Rakd helyre magad lelkileg aztán jó lesz, addig nem nagyon, megérzik hamar ha lelkileg nem top, férfiaknak lelkileg stabinak kell lenni, ami nem egyszerű, de lényegében csak erősebbnek kell lenni mint a kiszemelt.

2021. szept. 11. 23:27
 2/14 A kérdező kommentje:
hát én kicsit depis, ideggyenge tipus vagyok, gondolom ez sem segit az önismerésben...
2021. szept. 11. 23:30
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Mindig van esély.
2021. szept. 11. 23:37
 4/14 anonim válasza:
93%
Én is az voltam, önismerésben nem segít, de az önismerés segítene a problémádon, ez egész biztos.
2021. szept. 11. 23:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

figyelj én se tudok semmit a csajozásrol, randikrol vagy egyéb de sikerült 2barátnőt is találnom úgy h mind2 távkapcsolatnak indult és egyből össze is jöttünk ahogy találkoztunk

pedig van baj az én fejemmel is, jó az ővéké se volt 100%os

de semmi se reménytelen, szoval ne add fel mert akkor végképp semmi se lesz

2021. szept. 12. 00:14
 6/14 anonim ***** válasza:
77%

Hát kapd össze magad. Egy depis pasi senkinek nem fog kelleni.

És a szex nagyon fontos egy kapcsolatban, sok jóról maradtál le eddig is sajnos

2021. szept. 12. 01:16
 7/14 anonim ***** válasza:
12%
Minden nap írj ki ide 300 kérdést, és sipítozz!
2021. szept. 12. 01:26
 8/14 anonim ***** válasza:
22%
Neked már lefőtt a kávé.
2021. szept. 12. 03:27
 9/14 anonim ***** válasza:
16%
Már rég fel kellett volna adnod. Csak te hiszed, hogy a kinézeteddel nincs baj. Valójában csúnya vagy, vagy alacsony, vagy mindkettő, és emiatt nem kellesz a nőknek.
2021. szept. 12. 08:39
 10/14 moozygoo ***** válasza:
79%
bármit is csinálsz, fel ne add
2021. szept. 12. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!