Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gymceleket jobban megvetik a nők mint az inceleket?

12
Igen az. A nőknek sokkal jobb esztétikai érzékük van mint a férfiaknak, sokkal vizuálisabb lények. Ezért szeretik például a nagy farkat, még ha funkcionálisan semmi előnye sincs, sőt fájdalmat is okoz, de nagyon jól mutat. Az apró hibákat is nagyon jól kiszúrják. Például csak nőktől hallottam, hogy aszimmetrikus az arcom, vagy ferde az orrom. Mert a srác havereimnek ez fel sem tűnt, mert ha nem figyeled meg alaposan valóban nem lehet észrevenni. De ez a szűrés szerintem genetikailag beléjük van építve, hogy csak a legjobb géneket engedjék szaporodni. Ezért van az, hogy társkeresős felmérések alapján a nők külsőre a pasik mindössze 20%-át tartják elfogadhatónak, vonzónak, a többi felejtős. Míg a pasik a nők 60-70%-át simán.
És ne engedd magad meggyőzni azzal az ellenérvvel, hogy hát nem csupán a pasik 20%-nak van barátnője. Amiért kapcsolatban vannak még nem jelenti azt, hogy szexuálisan vonzódnak, csupán élnek egy kapcsolat előnyeivel. Egy nőnek mindig előnyösebb egy kapcsolat mint egy férfinek, ezért adják olykor lejjebb külső tekintetében. Ja és nőtől sose fogadj el csajozási tanácsot! Csakis a tetteiket nézd, például, hogy kikkel jönnek össze, kikkel egyéjszakásoznak, kikkel kavarnak stb. A tettek beszéljenek ne a szavak!

15-ös, én kardióztam, még intervallum edzést is csináltam egy csomószor spinning bringával, megvettem 195ezerért,hogy jól lefogyjak és legyen csajom😂. Le is dobtam vagy 30 kilót, amiből 20 már visszajött. Gyúrtam is, de mindhiába, a ronda fejemmel nem tudtam mit csinálni. Úgyhogy nekem egész jó állóképességem volt akkoriban, nyilván ez mostanra csökkent már.
12#
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!