Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gymceleket jobban megvetik a nők mint az inceleket?

A sport mindenképpen előnyös.
Ha másra nem, önfegyelemre tanít.

Ahogy az első írta.
Én alapvetően senkit nem vetek meg, amíg nem ad rá okot. Az itteni hangos "inceleket" pl. megvettem, mert buták, agresszivek, ön és világ undor sugárzik minden szavukból, lusták és mindig mást okolnak (lásd genetika, nők, más férfiak, külföldiek, stb.)
Ha egy férfi sikertelen a nőknél, de ettől függetlenül értelmes, kedves, "jó" akkor pont magasról teszek arra, hogy amúgy hányszor és milyen gyakorisággal lát élőben pnát.
Ha egy incel olyan jellem, olyan a kommunikációs és vita kultúrája, mint az itteni hangos kisebbségnek, akkor megvetem, akkor is ha sportol. De a kitartás és az eredmények, amiket elért (ha nem csak melegedni jár a terembe) elvitathatatlanok. Így az ilyen ember a fentebb írt negatív tulajdonságok közül, legalább a lustaságot kiveheti. Tehát kevésbé undorító jellem, mint a társai.
Nekem ez a véleményem.

Egyetértek a 4. válasszal.
Semmi jogom vagy okom nincs arra, hogy megvessek bárkit, akinek szr a genetikája.
Azt vetem meg, aki bunkó és suttyó, genetikától és szexmennyiségtől függetlenül.

Miért ne lenne jogotok rá? Nem tiltja a jog :D
Jogotok ahhoz nincs, amit tilt a jog, tiltanak a törvények például.
Ti totál más szavakat használtok oda, ahová nem azokat kellene.
(Egy jogász)
5
Ezt komolyan gondolod?
Miért nincsenek 10-es incelek?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!