Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők vonzónak találják ha egy pasi az igazáért küzd, vagy jobban vonzódnak a fineszes játékosokhoz?
Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 14:32
21/25 anonim válasza:
Szituaciotol fugg. Mivel kerulgeted a kasat rendesen, valami ultragaz dolog lehet, ezert nem ad senki latatlanban igazat neked. Mivel te is erzed, hogy minimum cinkes, ezert sunnyogsz is es altalanossag alcajaba probalod csomagolni a kreten igazsagod. Igy latatlanban emellett a gondolatsor mellett azt mondom, hogy valami unszimpatikus dolgot muveltel.
22/25 anonim válasza:
A férjem igazi Don Quijote volt, sok baj is volt belőle, de én pont ezt szerettem benne 😁
23/25 anonim válasza:
nyilván a nők többsége szereti a jó előadást, csak sok rossz színész, amikor valakinek hazudni vagy füllenteni szeretnél akkor eléggé bele kell élned magad különben egyből levágós lesz.
24/25 anonim válasza:
Nem vagyok nő, de talán ott van a kutya elásva, hogy mikor melyik megoldás a célravezető. Ha valamit meg kell oldani fineszesen, de bicepszből lehetetlen, akkor lebőgsz az izmozással. Ha fordított a szitu, akkor meg a fineszeskedéssel bőgsz le adott esetben.
25/25 anonim válasza:
Nekem ebből egy görcsös, akaratos, "ragaszkodom az igazamhoz", ha törik, ha szakad ember jut eszembe.
ja, és nem simlisség, ha valaki el tud engedni dolgokat, nem ragaszkodik görcsösen valami pitiáner igazasághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!