Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők vonzónak találják ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők vonzónak találják ha egy pasi az igazáért küzd, vagy jobban vonzódnak a fineszes játékosokhoz?

Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 14:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez önmagában nem vonzó! A helyzet hozza, hogy melyik a jó megoldás, de semmi köze a vonzalomhoz.
2021. szept. 1. 14:39
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért, a fineszes játékos nem küzdhet a saját igazáért? A kérdésnek sincs értelme.

Amúgy meg alapvetően szimpatikusabb a tisztességes ember, mint a simlis, de van olyan eset, amikor megértem, hogy valaki kisebb stiklikhez folyamodik, és nem engedi, hogy lábtörlőnek használják. Meg olyan eset is van, hogy elvileg tisztességesen küzd a saját igazáért, de nem szimpatikus, mert azt az igazságot nettó baromságnak tartom, az illetőt pedig butának (most mondok sarkos példákat... pl. azt hülyeségnek tartottam, amikor vki azért nyújtott be indítványt, hogy hivatalosan is 20 évvel fiatalabb lehessen, mert annyinak érzi magát... vagy amikor vki bepereli a szüleit azért, mert a 30 éves naplopó gyereküket nem akarják tovább eltartani... meg olyan nő is volt, aki azért perelte be csillió dollárra a szüleit, mert azok rondák voltak, örökölte a géneket és nem talált magának pasit... vagy aki azért perelte be a bútorboltot, mert hasraesett egy rohangáló gyerekben, miközben vásárolt, és szerinte a bútorboltnak kellett volna erre ügyelnie - pluszcsavar: a gyerek a sajátja volt...

vagy ha nem konkrétumokat... biztos vagyok benne, hogy azok az agyament incelek, akik a szexújraelosztást szorgalmazzák, a saját igazuknak vélik, de undorom ettől a hozzáállástól, és nem is tartom követendőnek)

2021. szept. 1. 14:40
 3/25 A kérdező kommentje:

1

Tehát az ha kiáll a férfi magáért az nem vonzó? Ha nem alkuszik meg hanem az igazság érdekli csupán? Az nem vonzó?

De a magabiztosság vonzó?

Csak én nem értem hogy működnek a nők? :)

2021. szept. 1. 14:41
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi az "igaza" amiért küzd?
2021. szept. 1. 14:41
 5/25 anonim ***** válasza:
27%

"Roppant eszes, roppant cseles, roppant fineszes!"

Amúgy a két véglet amit a kérdező jellemez az kb. a Batman és a Joker.

Esetleg DareDevil és Wilson Fisk? Superman és Lex Luthor?

A második mindig népszerűbb lesz, mert aki genya annak több a lehetősége, rengeteg extra trükkel élhet amivel a "hős" nem fog, mert "az nem tisztességes".

Az életben is valahogy így van, a becsületesek általában ráfaragnak, a "simlis" pedig nyer. Kivéve amikor fordul a kocka, de ez azért nem mindennapos esemény.

2021. szept. 1. 14:43
 6/25 A kérdező kommentje:

2

Oké, akkor most koncentrálj csakis azon esetekre amikor valóban igazság / igazságtalanság kérdése áll fenn. Ha valakit valóban igazságtalanság ér és azt nem hagyja annyiban hanem igazságot követel.

2021. szept. 1. 14:44
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok , kérdező, pont erre mondtam azt, hogy nem mindegy, mi az az igazság, amiért kiáll. Ha hülyeség miatt kakaskodik, arról nem az jut eszembe, hogy magabiztos, hanem hogy, buta, mint a popsi és makacs is.

Aki meg fineszes, az nem feltétlenül önbizalomhiányos, csak tudja, mikor játssza ki a kártyáit. És abból van az a szint, ami már undorítü (pl. zsarolás, megvesztegetés stb.), és van, ami érthető / elviselhető (pl. olcsóbban szerez a családjának maszkot covid idején ismerősök által, protekció által kicsivel előbb kap időpontot röngtenre, ilyenek).

2021. szept. 1. 14:46
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Fideszest olvastam. XD
 9/25 A kérdező kommentje:

5

Tehát a nők talán azért vonzódnak a “simlisebb” pasikhoz mert erősebbnek vélik őket, hiszen a fegyver repertoárjuk nagyobb és nagyobb eséllyel győznek / hiteltelenítik, járatják le az igazságost hamis vádakkal?

Tehát az erő és a győzelmi esély a kulcsszó ez esetben és a nőket annyira nem érdekli az igazságosság? Inkább az előadásmód, meggyőzőképesség és hasonlók? A nők szeretik a felületes sármot?

10/25 anonim ***** válasza:
57%

8.

"Köztudott fineszes, mindegyik Fideszes!" :P

( https://www.youtube.com/watch?v=_sOPpzKP-qQ - aranyos, hogy a többi politikus már szinte sehol nincs a klipből)

2021. szept. 1. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!