Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vinné el a nő a férfit a saját költségére 60 km-re a második randin ha nem ismerik egymást elég jól?
Figyelt kérdés
A férfi (32) lehívott randizni egy 30 éves nőt egy vendéglőbe ami 60 km-re van a lakásuktól. A férfi állta az ételt, a nő az utat (a nő kocsijával mentek).
Ez azt jelenti, hogy a nő kapcsolatot szeretne a férfitól?
2021. aug. 26. 16:48
11/17 anonim válasza:
60 km nem sok. De persze annak, aki falut is fél éve hagyta el utoljára, annak lehet.
12/17 anonim válasza:
11.-re.
Na, 60 oda - 60 vissza. Az nem kevés.
13/17 anonim válasza:
Miért lenne kétségbeesett? 60km nem távolság. Értem levezetett egy pasi 400km oda-vissza. Kérdező neked meg nem mindegy?
14/17 anonim válasza:
En 300 km-t vonatoztam. Oke, Uj-Zeland. Konkretan dugasert, nokent.
15/17 anonim válasza:
Én napiszinten 45km-t ingázom munkahelyre. Kocsival nem távolság. kb 45 perc(se) 60km autópályán. Gondolom te még nem nagyon ingáztál sehová sem. Elvagy a városban és csó..
16/17 anonim válasza:
Valószínűleg kapcsolatot akar, de nem biztos, hogy veled, hiszen 1-2 randi után lehetetlen eldönteni. Ismerd meg, ha jól érzitek magatokat, vonzódtok egymáshoz, hasonlóak a célok, idővel kapcsolat lesz belőle.
17/17 anonim válasza:
Lehet, hogy házas és nem akar lebukni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!