Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teszteltétek már le online társkeresőm, hogy ugyanarra a dumára de más fényképével mennyivel reagálnak másképp a nők mint amikor a saját fényképetek használjátok?
Figyelt kérdés
Az ember azt gondolná a szöveg számít, holott úgy fest, hogy csak akkor tart humorosnak egy nő ha mellette helyes is vagy? Ha nem vagy helyes akkor nem lehetsz vicces?2021. aug. 21. 15:55
1/5 anonim válasza:
Nem csak a szöveg számít, de az 5x jobban, mint a külső. Nagyon jó szöveggel Jabbának nem írnék vissza, viszont Han Solonak egy sziára is simán.
Ha valami átlagos srác írogat, akkor számít a szöveg leginkább, mert ha a külsején hezitálok is, a szöveg jó útra tudja vinni a dolgokat.
2/5 anonim válasza:
Elég megkeseredett lehetsz, ha ilyeneket csinálsz 😂
Teljesen egyértelmű, hogy másképp reagálnak a nők ha az adott férfi jóképű. Te is máshogy reagálnal egy szép lánynak, mint egy kevésbé szépnek. Nem is értem ezen mi olyan meglepő.
3/5 A kérdező kommentje:
2
Azért meglepő mert ezt a nők ritkán ismerik be. Meg sok más (jóképű) férfi is félrevezeti a csúnyább srácokat a haszontalan tanácsokkal: “csak add magad!”, “csak légy magabiztos!”, meg hasonló fasságok.
2021. aug. 21. 16:01
4/5 anonim válasza:
Az egész online társkeresés a felszínességen alapul. Én csak ezért nem értem az ezen való megbotránkozást, illetve pont ezért nem tudnom magam rávenni arra, hogy kipróbáljam.
5/5 anonim válasza:
A kinézet is számít. GOndolom, te sem a legrondább csajokra nyomulsz. Egy jó pasi ugyanúgy felkelti egy nő érdeklődését, mint fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!