Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Saját nememhez vonzódnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját nememhez vonzódnék?

Figyelt kérdés

20 eves lany vagyok. Nemreg vesztettem el a szuzessegem egy sraccal. Sosem tudtam elmenni valamiert. Mivel koliban laktunk kulfoldon eleg egymashoz nottunk es osszejottunk de valahogy nem lettem szerelmes bele. Ugy ereztem sose volt kozos temank es nem kaptam eleg figyelmet tole. Bar szexualisan szerettem amit lattam, elveztem kenyeztetni. Most hazajottem de csalodott vagyok hogy egyszeruen nem tudok szerelmes lenni mindig megijedek ha valaki kozelit felem. Ugy erzem hogy a barataimtol mindent meg kapok lelkileg es nincs szuksegem egy pasira az eletemben. Unalmsnak tartom oket valamiert. Elkezdtem gondolkodni, hogy ez vajon azert lehet mert a sajat nememhez vonzodom? Nem tudom

Elkepzelni hogy lannyal szexeljek valamiert nem izgat fel hogy ok kenyeztessenek vagy en oket de megis ugy erzem lelkileg sokkal hamarabb kapcsolodom hozzajuk. Szebbnek es kulonlegesebbnek is talalom oket. Vajon a sajat nememhez vonzodom?

2021. jún. 30. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Akire rá tudsz izgulni, ahhoz vonzódsz. Ha nem izgatnak a nők, akkor nem vagy leszbikus/biszex.
2021. jún. 30. 12:46
 2/4 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Ne csak ebbe a spektrumban gondolkodj.

Biszex, aszex, stb is létezik, amikhez én nem is értek.

2021. jún. 30. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Aszexuálitáson nem gondolkoztál? Esetleg masik irány, pánszexualitás?
2021. jún. 30. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő gondolata nem hoz izgalomba, akkor igen kevés az esély rá, hogy a sajét nemed érdekelne. Egyszerűen nem találkoztál még olyan emberrel, aki lelkileg megfogott volna, ennyi.
2021. jún. 30. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!