Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy olyanokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy olyanokhoz vonzódom, akikkel nem is vagyok annyira el, és inkább elnyomnak, minthogy normális sráchoz vonzódnék?

Figyelt kérdés

Most gondolkodtam el ezen, hogy éppen hagyom az egyik srácnak hogy kihasználjon. (Persze küzdök ellene, de szerintem már megszerettem) . Akkor találkozunk, ha ő akarja, ha én mondom mindig mond valami kibúvót (pl: mondja beteg,másnap meg elmegy bulizni)

És van egy haverom, akivel annyira összhangban vagyunk mindenben,de csak barátilag (nézőpontok, programok), még sem tudom azt mondani, hogy egy csókra is képes lennék vele.

Pedig olyan jó lenne, ha vonzódnék valakihez aki ilyen, mert ennél több nem kellene. Mindenki szereti a törődést, nem igaz?

De az is lehet, hogy szimplán nem illik a két srác hozzám, az egyik így, a másik meg úgy nem..

Vagy ez pszichés lehet? Mert tudom hogy ez rossz, és lehet osztani ez miatt, de én sem akarom így leélni az életem és ezért keresném rá a válaszokat.

22/L

2018. júl. 13. 02:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ösorsrontó vagy áldozat tipus,ne lepődj meg ha pár év mulva itt sirsz h lépj le egy bántalmazotol..
2018. júl. 13. 02:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Rossz mintát hoztál magaddal. A szüleidnek milyen volt a kapcsolata egymással és veled? Sokszor befolyással van az egész életedre az otthoni minta. Próbálj meg ezen gondolkodni.
2018. júl. 13. 05:03
 3/4 anonim ***** válasza:
24f "Normális srácként" azt mondanám, hogy mi uncsik vagyunk. Átlagosak. A lányok nagy részét jobban megfogják az extremitások ebben a korban. ( Most itt lehetne jönni, hogy ki miben extremitás és mennyire de ha befektetésekről kezdek dumálni egy korombelinek F/N nem hiszem, hogy messze jutnánk ) A lényeg szerintem, hogy a normálisakat zavarják az extrémek és vice versa. De szerintem a diverzitástól szép az élet. Szakítás pártiként azt mondanám, hogy szakíts és meglátod sokkal jobb lesz :) Fel a fejjel!
2018. júl. 13. 07:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! 👍

Anyukám az, aki talán hasonlóan viselkedett a férfiakkal, volt akit meg akart menteni a drogtól házassággal is, hátha majd attól megkomolyodik az illető(még régen megtaláltam a közös leveleiket véletlen) , apukámnak pedig szerintem az utóbbi 10 évben csak a takarítója, konyhása és a munkatársa volt. Most költöztek szét..elég határozatlan.. néha mérges vagyok, mikor anyukámra ismerek magamban ilyen dolgokban és olyankor próbálok küzdeni ellene, hogy ne kövessem el ugyanazt a hibát. Talán csak most jött a felismerés (és vele együtt egy rossz érzés) ennél a srácnál. Együtt nem vagyunk, de többet nem fogok vele foglalkozni. Mégegyszer köszönöm.

2018. júl. 13. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!