Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnám elérni párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elérni párkapcsolati vagy egyéb szinten ,hogy ne egy statiszta legyek a saját életemben?

Figyelt kérdés

Úgy érzem magam, mintha egy statiszta lennék, aki csak úgy mellékesen ott van, de nincs nagy szerepe. A lányoknak,akikkel összejöttem is csak egy-egy elmúló állomás voltam az életükben.

Jó lenne ha végre megtalálnám a helyem, mert elvileg minden rendben velem, nincs baj a külsőmmel és a képességeimmel sem, de valahogy mégsem találom a megfelelő személyt, akinek elég fontos lennék.

Alapvetően csak komoly kapcsolatra vágynék, de aztán valahogy sose az lesz belőle. Valahogy senkinek sincs türelme (magamat is beleértve) elmélyíteni a kapcsolatot vagy az első akadálynál inkább megszakad a dolog valamelyikünk részéről. A világ úgyis azt sugallja, hogy bárki lecserélhető.

2021. aug. 22. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez nem segít, de én is hasonlóan érzek néha. Talán nem is akarod igazán a párkapcsolatosdit :) Legalábbis erre a következtetésre jutottam, hogy ha tényleg fontos lenne számomra akkor mindent megtennék, hogy elmélyítsem. Vagy jobban szűrnék. Nagyon fontos, hogy tisztában legyél te milyen vagy és mire van szükséged, milyen partnerre. Ezeket tudod?
2021. aug. 22. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy fontos tudatosítani, mire is vágysz és azt keresni! Ha valami nem stimmel, igenis ki kell szállni időben. Egy kapcsolat elején szerintem két dolog fontos: hogy igenis legyen meg a rózsaszín köd (és hidd el, nem vagyok tini, pont az élettapasztalat mondatja ezt velem, hogy rózsaszín köd nélkül megette a fene az egészet!) és hogy elköteleződj egy irányba, ha úgy érzed, hogy tényleg minden stimmel és pont erre vágytál!
2021. aug. 22. 18:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek, kell a rózsaszín köd és én se vagyok már tini, sőt...
2021. aug. 22. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!