Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is elköveti azt a hibát udvarlásban, hogy túl türelmetlen és sietteti a dolgokat?
Nincs türelmem udvarolni, hamar ki szeretném mindig deríteni hogy áll a szénám a lánynál, ezért olyan döntésre kényszerítem aminek az esetek többségében egy “nem” lesz a válasz.
Persze ha nagyon jól nézel ki akkor a testiséget akár 1 óra alatt is el lehet érni, max 1 nap, de átlag vagy kicsit átlag feletti külsővel azért sokat kell udvarolni. De ehhez nincs sok türelmem mert én is olyan gyorsan akarok dolgokat mint Jóképű Józsi, és ezért belebukok és inkább elmegyek fizetőshöz.
Nektek is van ilyen dilemmátok?
Hát amikor nekem csupán online ismerkedésnél joformán a kezem is megkérte egy srác de mint aki be van pánikolva hogy azonnal akar komolyra ne értsem félre higyjek neki nem kihasználni akar, etx
Az olyanokat én is azonnal dobom.
Azota annak a sracnak felesége lett meg kb 5 gyereke ahogy látom szal mas nő bekajálta..
Maradj mindig önmagad mert VAN aki magadért fog szeretni meg a gyors tempot szereti.
De ez a pr.stis dolog hogy ennyire nincs tartásod..az nalam hatalmas off lenne.
Mi van ha bemegyek szulni es veled járok. Végigs.god a bordelyhazakat..?
Front van ma, vagy mi ez a sok idióta nőutáló kérdés?
Már non-stop tolják. Szépség kategóriában is.
Ott van
tetováltakat állandóan szidó (főleg nőket)
múltkor többször volt idősebb nők kinézetére vonatkozó kérdésnek álcázott gúnyolódás
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_.. meg ilyenek :D
meg bizonyos ruhadarabokat miért hordanak nők kérdés
még volt pár, nem jut eszembe. :) (igen, sokat lógtam mostanában itt)
4
Igen, visszautasítottak, mert nem voltam türelmes és gyorsan akartam testiséget mint Helyes Henrik, ezért inkább elmentem prostihoz. Ebben nincs semmi kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!