Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a fiatal csinos lányok kategória tényleg egy más világ?
Itt igazából mindegy, hogy a kikent "műnőkről" vagy a simán fiatal és csinos lányokról beszélünk, a lényeg, hogy a jobbfajta nőkről.
Kicsit úgy fognám meg ennek a kategóriának a jelentőségét, mint ami a nők számára, a legalább 185 cm magas, jó kiállású (sportos), "intelligens" férfi, amiből sajnos arányaiban amúgy sokkal kevesebb van, mint "csinos" nőből. (mert ezek a lusta férfiak lusták eljárni a kondiba, hogy magasak legyenek!)
Na szóval én sajnos csak külső szemlélőként próbálkozom belelátni hogy milyen az ilyen csinos lányok élete, vagy hogyan működnek, mivel én ilyen nőknek sosem kellettem.
Pedig biztosan nem másak, mint a csúnyább nők, akiknek én is kellek. És ha én vonzó lennék (lásd fentebb a vonzó férfi definícióját), és emiatt kellenék nekik, akkor ugyanúgy könnyen mennének a dolgok, mint most a csúnyább nőkkel?
Igazából fel tehetném a kérdést, hogy a jóképű fiúk egy más kategória? Erre az a válaszom, hogy igen, mivel valahogy nekik a nagyobb kitettség miatt sokkal inkább egy szappanopera az életük, mert állandóan ostromolják őket a lányok, és mindig csak a sztorikat hallgatom, hogy melyik csajjal mi volt, mármint hogyan próbálja magát megszereztetni az adott csaj a menő fiúval.
De úgy is feltehetném a kérdést, hogy nekem csak azért van jó munkám, mert magas az intelligenciám? Hát nem hinném, mert nekem még ennek ellenére is sokat kellett dolgozni, hogy jó helyre kerüljek a szakmámban.
Viszont ha valaki jól néz ki, akkor automatikusan jár a jobb nemi élet.
érdekes.
ha lenne kozod a nokhoz akkor nem kerdeznel ilyet
(a gimis love sztorid nem szamit annak)
én nem vagyok rendes;)
igazából pont olyan rohaddddék vagyok, mint a jóképű fószerek...csak....csak.....csak mivel én nem vagyok jó spermadonornak ezért tőlem sértésnek veszik, amire a jóképűeknél beizgulnak
Másrészt, a párom hiperszexuális és nekem sem nagy szám a szex, mióta hormonálisan is védekezem."
Na az szuper dolog ha a libidódat megölöd fogamzás gátlóval.. A libidó csak a kezdetleges dolog, majd jönnek az idegi hatásai is .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!