Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a fiatal csinos lányok kategória tényleg egy más világ?
Itt igazából mindegy, hogy a kikent "műnőkről" vagy a simán fiatal és csinos lányokról beszélünk, a lényeg, hogy a jobbfajta nőkről.
Kicsit úgy fognám meg ennek a kategóriának a jelentőségét, mint ami a nők számára, a legalább 185 cm magas, jó kiállású (sportos), "intelligens" férfi, amiből sajnos arányaiban amúgy sokkal kevesebb van, mint "csinos" nőből. (mert ezek a lusta férfiak lusták eljárni a kondiba, hogy magasak legyenek!)
Na szóval én sajnos csak külső szemlélőként próbálkozom belelátni hogy milyen az ilyen csinos lányok élete, vagy hogyan működnek, mivel én ilyen nőknek sosem kellettem.
Pedig biztosan nem másak, mint a csúnyább nők, akiknek én is kellek. És ha én vonzó lennék (lásd fentebb a vonzó férfi definícióját), és emiatt kellenék nekik, akkor ugyanúgy könnyen mennének a dolgok, mint most a csúnyább nőkkel?
Igazából fel tehetném a kérdést, hogy a jóképű fiúk egy más kategória? Erre az a válaszom, hogy igen, mivel valahogy nekik a nagyobb kitettség miatt sokkal inkább egy szappanopera az életük, mert állandóan ostromolják őket a lányok, és mindig csak a sztorikat hallgatom, hogy melyik csajjal mi volt, mármint hogyan próbálja magát megszereztetni az adott csaj a menő fiúval.
De úgy is feltehetném a kérdést, hogy nekem csak azért van jó munkám, mert magas az intelligenciám? Hát nem hinném, mert nekem még ennek ellenére is sokat kellett dolgozni, hogy jó helyre kerüljek a szakmámban.
Viszont ha valaki jól néz ki, akkor automatikusan jár a jobb nemi élet.
érdekes.
"De úgy is feltehetném a kérdést, hogy nekem csak azért van jó munkám, mert magas az intelligenciám? Hát nem hinném, mert nekem még ennek ellenére is sokat kellett dolgozni, hogy jó helyre kerüljek a szakmámban."
Ez hogy jön ide?
"Viszont ha valaki jól néz ki, akkor automatikusan jár a jobb nemi élet."
Szerinted most feltaláltad a spanyol viaszt? Ez eddig is egyértelmű volt mindenkinek.
Nem más kategória. Arról nem tehetek, hogy milyen génjeim vannak és arról sem, hogy magamnak hogy tetszek.
Egyébként nincs több olyan férfi, mint amit leírsz. Én elég sok ilyet ismerek, a párom is ilyen.
Másrészt, a párom hiperszexuális és nekem sem nagy szám a szex, mióta hormonálisan is védekezem. Szóval talán hetente szexelünk, ha nem ritkábban. Attól, hogy egy nő formás, csinos, ápolt, nőies, nem lesz nimfomán, hiába szeretitek ribncnak hívni ilyenkor.
Puszi
mert képtelenek felismerni mennyire kivételezett helyzetben vannak
ha csak egy napig kellene csúnyának lenniük, akkor rögtön máshogy értékelnék az életüket.
bocsánat, de szerintem a hyposzexuális szót kerested, csak a hiper jobban benne van a köztudatban. Ja bocs én nem vagyok intelligens.
én jól dugok, mégsem gondolom hogy annyira sokszor kellene szexelnem, amikor van rá lehetőségem. Heti 2-3 MAX, de általában kevesebb is teljesen ok.
egyébként persze hogy azt hiszed, hogy sok vonzó férfi van, hiszen csak őket látod, az átlagosak (=csúnyák a nők szótára szerint) nos....ők láthatatlanok.
igy kijön a matek
tényleg kivételezett helyzetben vagy?
csak tudod mi a para? Az hogy engem elmondanak minden kivételezettköcsögnek, amiért jól keresek, azt hiszik, hogy ez csak úgy az ölembe hullott.
viszont akik jól néznek ki, nos nekik tényleg ingyen jár a dugás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!