Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy valaki nem csak játszadozik az érzéseiddel?
Figyelt kérdés
Sokszor átvertek és nagyot csalódtam, úgyhogy ezek szerintem nem vagyok jó emberismerő és bizalmatlan is vagyok másokkal.
Honnan tudjam, hogy valaki nem hazudja le a csillagokat is csak azért, hogy valamit megkapjon vagy beléd rúgjon?
2021. aug. 20. 11:08
11/17 anonim 

válasza:

Aki csak mellébeszél, sosincs rád ideje az biztosan csak hülyít ....
12/17 anonim 

válasza:

Úgy jártam mint a 10es, most meg néznem kell hogy mással van! Ne b@szd el így, mert ennél sz@rabb érzés nincs!Állj hozzá pozitívan!
13/17 anonim 

válasza:

Mondjátok mar el 10, 12 hogy milyen értelemben kell venni hogy így csesztétek el?
14/17 anonim 

válasza:

10 vagyok, én nem tudtam neki elhinni semmit, mert túl jó pasi, egyszerűen nem tudtam komolyan venni, hogy neki én kellek. Valamint belekötöttem mindenbe, mert úgy gondoltam hogy csak szórakozik, közben pedig más csajokat is fűz.
15/17 anonim 

válasza:

14
Tehát bebizonyosodott az ellenkezője? Hogy jöttél rá hogy nem csak hülyít?
16/17 anonim 

válasza:

Hát, ahogy telt az idő, egyre jobban megismertem. Vannak komoly gondolatai, tervei, a család neki a legfontosabb, stb. Viszont a mai napig nem tudom, hogy igazából milyen, mert az előző barátnőjét többször megcsalta, emiatt is volt az, hogy nem tudtam bízni benne. De vele rossz volt a kapcsolata, lehet hogy emiatt csinálta csak.. ki tudja. És még elég fiatal, nem volt sok barátnője, az is bennem volt, hogy még nem élte ki magát.. viszont már nagyon bánom, hogy nem vettem komolyan.. mert sikerült teljesen belehabarodnom. De ő kiábrándult belőlem, már nem érdeklem.
17/17 anonim 

válasza:

Honnan tudod hogy nem érdekled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!