Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az agyam jatszadozik velem?
Figyelt kérdés
Találkoztam pár napja egy sráccal, aki nagyon bejön nekem. Megoleltuk egymást, és iszonyú jó illata volt. Azóta az utcán random megérzem ugyanazt az illatot néha. Veletek is volt már ilyen? Bekepzelem vajon?2020. ápr. 10. 21:36
1/8 anonim 

válasza:

Dragaim legalabb ne most ropdossetek. Tele az utca emberekkel mindenki bszik a virusra aztan majd nezeget az otthoni karantenbol jo esetben csak egy eros torokgyulladassal megussza. Melyitsetek el a kapcsit legyetek egymasnal ne kinn!
Ereztem regen en is ilyet amugy. Random megerzem a pasim illatat.
2/8 A kérdező kommentje:
Nála találkoztunk :D azóta csak random megérzem. Utcán, kertben, stb.
2020. ápr. 10. 21:41
3/8 anonim 

válasza:

Mivel megölelt, lehet átvetted az illatot. És egy kis ideig még érzed magadon. Meg lehet más is használja ugyan azt.
4/8 anonim 

válasza:

Más is használhatja azt az illatszert, de az agyad simán becsaphat ha úgy dönt. Én is érzem a feleségem illatát, pedig 12 éve meghalt.
5/8 A kérdező kommentje:
Más ruha volt rajtam.
2020. ápr. 10. 21:48
6/8 anonim 

válasza:

Velem is van/volt ilyen. Átvette a ruhád az illatát, vagy az orrod - ennyire jó.
7/8 anonim 

válasza:

Érdekes, mert volt egy barátnőm, akinek egyáltalán nem éreztem az illatát, és miután szétmentünk se "képzeltem be", hogy érzem sose.
Ennek ellenére volt egy csaj akivel jártam, imádtam az illatát, igen random megéreztem, miután szétmentünk hetekkel utána is. De mondok még jobbat, azóta eltelt fél év, és valamelyik este félálomban éreztem, vagyis "beképzeltem", nem tudom pontosan ez mi lehet.
8/8 anonim 

válasza:

Nekem is szokott az agyam illatokra emlékezni. Néha felbukkannak így, pedig nincsenek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!