Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak, ha egy csaj csak jatszadozik a fiuval?
Figyelt kérdés
Pl: mikor beszelgetnek, vagy amikor randiznak
tapasztaltak segitseget kernem!
2014. ápr. 9. 14:14
1/10 anonim válasza:
szerintem ha nem hagyja, hogy továbblépjetek, pl. csók, de mindig bátorít. néha keresi/elfogadja a társaságodat, néha pedig nem foglalkozik veled.
2/10 anonim válasza:
Pl.: mikor próbálsz konkretizálni bizonyos dolgokat, ő pedig mindig csak csúsztat, vagy érezhetően próbálja elviccelni. Ez mondjuk lehet a bizonytalanság jele is, de a viselkedéséből el tudod dönteni melyikről van szó, ráadásul személyenként változik.
3/10 anonim válasza:
Ha egy csaj akar téged, akkor ott nem lesznek kérdések. Legutóbb akit megismertem, gyakorlatilag ő célozgatott rá hogy találkozzunk ekkor, akkor, próbált minél többet velem lenni, és másoknál is ezt tapasztaltam. Nem fogja lemondani a talikat, és nem ellenkezik hogy megérintsd, megcsókold...sőt...
4/10 anonim válasza:
Amit az eddigi válaszolók írtak. Hidd el ha bejössz neki akkor tudni fogsz róla, nem lesz felőle kétséged. Ne hagyd hogy játszadozzanak veled mert nagyon nagy pofáraesés lehet belőle!!!
5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkitol!
Kedves utolso, annyi vann, hogy sose erzem, ha bejovok neki vagy ha szorakozik velem, ezert kerdeztem. Nem tudom hogy erezzem meg, a nonverb. Jeleket se tulzottan ertem :(
2014. ápr. 9. 17:06
6/10 A kérdező kommentje:
*nonverb. jeleket
2014. ápr. 9. 17:10
7/10 anonim válasza:
4. válaszoló vagyok. Szerintem kérdezz rá, ne "jeleket" akarj értelmezni. Egyébként ő is keres téged, érdeklődik? Hidd el ha bejössz neki és nem csak szórakozik akkor TUDNI fogod.
8/10 A kérdező kommentje:
Veletlen irtam, hogy neki. Rosszul mondtam, nem neki, hanem a csajoknak. Am hiaba beszelgetek veluk, nem vagom mik ezek a jelek. Nem tudok kulombseget tenni, hogy jatszanak velem, vagy komolyan vesznek.
2014. ápr. 9. 17:28
9/10 anonim válasza:
A flörtölés csak elvi alapon megy...szóba áll Veled, hogy egy kicsit megismerjen. Ha csak szívatnak akkor mindenre kitérő válaszokat fogsz kapni(talán,esetleg,stb), nem néz a szemedbe, csak tesztel, hogy mennyire vagy türelmes....kitartó!!!
Ha komolyan vesz akkor nem röhögcsél, a szemedbe néz, ha jó vagy nála még el is pirul, és a kérdéseidre egyenes őszinte válaszokat kapsz...főleg ha meg tud szólalni!!! :)
10/10 A kérdező kommentje:
Ertem, majd legkozelebb jobban odafigyelek, talan megtom kulomboztetni
2014. ápr. 9. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!