Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy valaki nem csak játszadozik az érzéseiddel?

Figyelt kérdés

Sokszor átvertek és nagyot csalódtam, úgyhogy ezek szerintem nem vagyok jó emberismerő és bizalmatlan is vagyok másokkal.

Honnan tudjam, hogy valaki nem hazudja le a csillagokat is csak azért, hogy valamit megkapjon vagy beléd rúgjon?

2021. aug. 20. 11:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Sehonnan. Lehetnek jelei, de ha alapból bizonytalan van, ott is ördögöt látsz, ahol nincs.

Viszont ha ennyire rossz véleménnyel vagy valakiről, hogy képes lenne hazudni és beléd rúgni, miért ismerkedsz/barátkozol vele?

2021. aug. 20. 11:17
 2/17 A kérdező kommentje:
Általánosságban kérdezem.
2021. aug. 20. 11:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerinten ne stresszelj rá ilyenekre. Mert abban is ezt fogod látni, aki valójában nornális.

Ne a szavaira adj, hanem a tetteire. Mondani bármit lehet, a tettek viszont sok mindent elárulnak.

2021. aug. 20. 11:22
 4/17 anonim ***** válasza:
19%
Biztos vannak red és yellow flag listák a neten, csak ki kell googlizni.
2021. aug. 20. 11:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Általánosságban szerintem ha a szavai ütik a tetteit, akár apróságokban. Ezek elég hamar látszódnak, ha figyel rájuk az ember.
2021. aug. 20. 11:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hosszabb távon derül csak ki igazán
2021. aug. 20. 12:02
 7/17 anonim ***** válasza:
77%

Sehonnan nem lehet tudni sajnos biztosra.

Ha nem vagy jó emberismerő akkor azt lehet valamennyire fejleszteni estleg.

Meg annyit lehet még tenni hogy olyat választasz aki nem mindig csak a szépet meg a jót mondja a szemedbe.

Pl ha megkérdezi hogy szereti e a kutyákat, és azt mondja hogy nem nagyon, az jó jel mert ellent mer mondani neked.

2021. aug. 20. 12:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen tényleg sehonnan. Egyébként sokszor az történik, hogy nagyon tetszel valakinek, beléd szeret, elképzel valamilyennek, de az idő múlásával kiderül, hogy mégsem olyan vagy, mit amit gondolt, és ekkor kiábrándul. Neked úgy tűnik, hogy csak játszott veled és átvert, de igazából ő akart téged, csak más vagy, mint akit ő keres, és nem tehet róla, hogy neki ez nem felel meg. Szerintem sokszor inkább ez áll a dolgok mögött, nem a direkt játszadozás.
2021. aug. 20. 12:46
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ha alapból így állsz hozzá hogy ez biztos át fog verni, akkor bele se fogj az ismerkedésbe, mert az a kapcsolat abban a percben halálra van ítélve!
2021. aug. 20. 12:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 9nek igaza van, én is így álltam hozzá a legutóbb, és emiatt lett vége.. elcsesztem amennyire csak tudtam. Ne ess ebbe a hibába.
2021. aug. 20. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!