Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy valaki nem csak játszadozik az érzéseiddel?
Sokszor átvertek és nagyot csalódtam, úgyhogy ezek szerintem nem vagyok jó emberismerő és bizalmatlan is vagyok másokkal.
Honnan tudjam, hogy valaki nem hazudja le a csillagokat is csak azért, hogy valamit megkapjon vagy beléd rúgjon?

Sehonnan. Lehetnek jelei, de ha alapból bizonytalan van, ott is ördögöt látsz, ahol nincs.
Viszont ha ennyire rossz véleménnyel vagy valakiről, hogy képes lenne hazudni és beléd rúgni, miért ismerkedsz/barátkozol vele?

Szerinten ne stresszelj rá ilyenekre. Mert abban is ezt fogod látni, aki valójában nornális.
Ne a szavaira adj, hanem a tetteire. Mondani bármit lehet, a tettek viszont sok mindent elárulnak.

Sehonnan nem lehet tudni sajnos biztosra.
Ha nem vagy jó emberismerő akkor azt lehet valamennyire fejleszteni estleg.
Meg annyit lehet még tenni hogy olyat választasz aki nem mindig csak a szépet meg a jót mondja a szemedbe.
Pl ha megkérdezi hogy szereti e a kutyákat, és azt mondja hogy nem nagyon, az jó jel mert ellent mer mondani neked.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!