Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás egy kapcsolatban, ha a pasinak nincs autója és jogsija sem?
Én vagyok a nő, közel 30 éve vezetek. Összejöttem egy férfival akivel utazgatunk. Természetesen az én kocsimmal.
Ez eddig nem is zavar, viszont fél éve így mennek a dolgok, és pár hónapja kezdett ez zavarni hogy mindig én viszem.
Nincs ebben semmi különös, az előző pasimnak sem volt kocsija, de vele nem is terveztem hosszú távra.
Ebbe a pasiba viszont kezdek beleszeretni. Nem került még szóba a dolog, de nem bánnám ha változtatna ezen a hiányosságon, végtére is nem olyan nagy ügy letenni egy jogsit és venni egy autót.
De nem akarom ennyire leosztani neki a lapokat mert kb nem sok közöm van hogy mit tesz az életével.
Nem vagyunk fiatalok, 40-50 közöttiek vagyunk korban, érthető hogy nem 3 bőröndöt szeretnék húzkodni az állomásokon, tehát a "lehet menni vonattal, busszal, taxival.. stb" nem opció, nem vagyunk tinik.
Hosszú távon viszont ez zavarni fog engem, de szerelem miatt nem dobnék el egy kapcsolatot egy ilyen kis apróság miatt.
Kérdés, hogyan hozzam ezt elő neki?
Sajnos itt nem 7 percenként jár a helyi busz, azt hiszem meghalnál falun kocsi nélkül ahol a legközelebbi bolt is 24 km re van.
Úgyhogy nem tudtál meggyőzni, nem értem, meg kell halnod ha már valakinek vannak igényei ami alap? Elhiszem hogy neked nincs rá szükséged, városban nekem sem kellene mert nem használnám ki.
22.
Dehat neked van autód, akkor ez nem lehet probléma.
24.
Na és őt zavarja? Miért nincs jogsija , nem beszéltetek erről soha?
8.vagyok
Egy idős lehetek veled, igen vezetek már több, mint 20 éve. Ha szétmennénk a gyerekeim apjával és megismerkednék egy pasival, aki egyébként szimpatikus és normális lenne, nem érdekelne az, hogy van autója. Annyira szánalmas a vergődésed, a nagy ellentét stb., mintha nem is tudom egy királyi családból származnál, mert vezetsz eny nyamvadt autót.
29.
Ha neki így jó akkor felesleges erőltetni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!