Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás egy kapcsolatban, ha a pasinak nincs autója és jogsija sem?
Én vagyok a nő, közel 30 éve vezetek. Összejöttem egy férfival akivel utazgatunk. Természetesen az én kocsimmal.
Ez eddig nem is zavar, viszont fél éve így mennek a dolgok, és pár hónapja kezdett ez zavarni hogy mindig én viszem.
Nincs ebben semmi különös, az előző pasimnak sem volt kocsija, de vele nem is terveztem hosszú távra.
Ebbe a pasiba viszont kezdek beleszeretni. Nem került még szóba a dolog, de nem bánnám ha változtatna ezen a hiányosságon, végtére is nem olyan nagy ügy letenni egy jogsit és venni egy autót.
De nem akarom ennyire leosztani neki a lapokat mert kb nem sok közöm van hogy mit tesz az életével.
Nem vagyunk fiatalok, 40-50 közöttiek vagyunk korban, érthető hogy nem 3 bőröndöt szeretnék húzkodni az állomásokon, tehát a "lehet menni vonattal, busszal, taxival.. stb" nem opció, nem vagyunk tinik.
Hosszú távon viszont ez zavarni fog engem, de szerelem miatt nem dobnék el egy kapcsolatot egy ilyen kis apróság miatt.
Kérdés, hogyan hozzam ezt elő neki?
"de szerelem miatt nem dobnék el egy kapcsolatot egy ilyen kis apróság miatt."
Ez a lényeg.
Számos oka lehet, miért nem csinált eddig jogsit, miért nem vezet...
Ha minden más stimmel a kapcsolatban, szerintem próbálj túllépni rajta.
Ha nem, ugorj bele egy bizonytalanba...
Valamiért gondolom tetszik neked és jól érzed magad vele.
Akkor miért a hiányosságokon lovagolsz? Azt tudtad, hogy te sem vagy az ő szemében tökéletes, csak nem foglalkozik vele?
Hatalmas tróger leszek most mindenki szemében.
Nekem volt olyan kapcsolatom, ahol én cipeltem folyamatosan a pasas fenekét. Igen, cipeltem, mert lusta volt és motiválatlan, amikor megmelegedett mellettem, elkezdett kritizálni folyamatosan. Beszólogatott és feszített mellettem, mint a kiskirály. Szó szerint mindene megvolt mellettem, mindene. A reggeli kávétól a nyaralásig, amit én szerveztem és a nagy részét én fizettem... Tudjátok, én ebbe belefáradtam. Nő akarok lenni, nem cseléd. A férfi igenis legyen férfi, ezt pedig nem anyagiakban mérik, hanem abban, hogy lehet rá számítani, van életcélja, vannak tervei... Mindegyik hiányzott belőle. Meghagytam hát valami elvált, gyerekes nőnek, akinek megfelel albérletbe szülni meg buszon cipelni nyolc szatyrot. Sajnálom, ha hátszél nélkül össze tudtam magam kapni annyira, hogy ne legyek kiszolgáltatott helyzetben,szerintem jogosan várom el ugyanazt. Nem egymilliós kocsiról meg palotáról beszélek, nem. Hanem az önállóságról! Meg hogy ne olyan ember cseszegessen, aki baromira semmit nem tud felmutatni az életben. Csak ennyit!
Azóta találkoztam egy olyan szerelemmel, aki jelenleg nincs a topon, viszont szeretjük egymást és vannak tervei, sőt, tesz is értük! Nem dumál bele a dolgaimba, elfogad, becsül, igyekszik! Lényeges a különbség. Hiszen ő nem ül a cigarettafüstben, miközben sír, mire nincs lehetősége. Megdolgozik a jövőért. Nem abból áll a napja, hogy ül a gép előtt meg viteti magát. Mindössze ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!