Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pénteken randim lesz, én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénteken randim lesz, én fizessem az ebédet?

Figyelt kérdés
Szóval egyszer már találkoztunk, elmentünk iszogatni, meghívtam az első sörre. Megbeszéltük péntekre az újabb találkozót, ebédelni megyünk. Szóval szerintetek hívjam majd meg? Ebéd után meg szerintem ki fogunk ülni valami szép helyre beszélgetni nem messze. Nem akarom a pontos helyszínt elmondani. Szóval szerintetek második randin már megcsókolhatom? Sokat dolgozik nagyon, úgyhogy a harmadik az nem most lesz, legalább egy hét,de talán több,mert mintha mondta volna, hogy fesztiválra is megy majd még.
2021. aug. 19. 00:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Majd én fizetem emiatt ne aggódj.
2021. aug. 19. 06:56
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Egyértelműen a férfi fizet, ilyen ez. Hajrá! 💪
2021. aug. 19. 07:24
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

Igen, illik felajánlani, hogy meghívod.

Viszont a csókot 2.randin szerintem még ne erőltesd, túl korai.

2021. aug. 19. 07:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez az ajánlgatás hülyeség, pont úgy hangzik, mintha nem akarnád fizetni. Fizess, és a nő ajánlgasson, ha olyan. Ha nem ajánlja fel most se, meg később se, az is elárul valamit róla.
2021. aug. 19. 07:40
 15/20 Noren1989 ***** válasza:
#15, fogadjunk? 😂😅
2021. aug. 19. 07:41
 16/20 anonim ***** válasza:
16 Mire gondolsz? Az én világomban a férfi nem ajánlgat első alkalommal olyat, hogy mindenki fizesse a saját részét. Randin legalábbis. Viszont nem is maradnék együtt olyan nővel, aki nem ajánlja legalább fel.
2021. aug. 19. 07:47
 17/20 Noren1989 ***** válasza:
Arra gondoltam, h a nő fel fogja-e ajànlani, vagy sem.
2021. aug. 19. 07:54
 18/20 anonim ***** válasza:
66%

Én nem szoktam fillérbaszózni, ha épp jól állok anyagilag akkor meghívom a barátaim akivel vagyok - akkor is ha nem randi, csak úgy összefutottunk.

Randinál meg pláne, engem még úgy neveltek, hogy legyek lovagias és előzékeny a lányokkal. Tartom az ajtót, lesegítem a kabátot, viszem az esernyőt...

Ezek csak apróságok az életben, és nagyon sajnálom, hogy kezd kiveszni ez a viselkedés forma.

2021. aug. 19. 07:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
#17 Kulturált, felnőtt nő fel fogja ajánlani, másmilyennel meg nem kezdek. Illetve... lehet, hogy néha igen, de azt nem ebédre fogom invitálni.
2021. aug. 19. 08:02
 20/20 anonim ***** válasza:
63%

"De a gyakorin azt mondták, hogy megcsókolhatlak". Nem értem az ilyen kérdéseket.

Amúgy tök érdekes, hogy fizetésben veri a mellét, hogy régimódi, de a csók? A csók persze, az mehet, annyira nem vagyok régimódi, hehehe.

2021. aug. 19. 12:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!