Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pénteken randim lesz, én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénteken randim lesz, én fizessem az ebédet?

Figyelt kérdés
Szóval egyszer már találkoztunk, elmentünk iszogatni, meghívtam az első sörre. Megbeszéltük péntekre az újabb találkozót, ebédelni megyünk. Szóval szerintetek hívjam majd meg? Ebéd után meg szerintem ki fogunk ülni valami szép helyre beszélgetni nem messze. Nem akarom a pontos helyszínt elmondani. Szóval szerintetek második randin már megcsókolhatom? Sokat dolgozik nagyon, úgyhogy a harmadik az nem most lesz, legalább egy hét,de talán több,mert mintha mondta volna, hogy fesztiválra is megy majd még.
2021. aug. 19. 00:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Te hogy gondolod?

Vagy most vagy a harmadik randin csókold meg.

2021. aug. 19. 01:44
 2/20 anonim ***** válasza:
Fizetésnél illene legalább felajánlania a felezést vagy azt, hogy állja a saját részét. A csókot meg te érzed, figyeld a jeleket (elhúzódódik-e tőled vagy elfordítja-e a fejét, ha közelebb kerültök egymáshoz, nézi-e a szád mikor beszélsz, stb). Ha nagyon nem vagy biztos benne, akkor egyszerűen kérdezz rá. Legrosszabb esetben azt mondja, hogy még nem, de legalább biztosra fogod tudni, hogy mi a helyzet.
2021. aug. 19. 01:53
 3/20 A kérdező kommentje:

Egyes, szóval neked probléma, ha egy férfi randin meghív :D?? Gondolom akkor az is probléma, ha előreengednek amikor kinyitják az ajtót.

2 Jólvan meglátom milyen lesz a helyzet aztán alakul vagy nem.

3 szóval kérdezzem meg, hogy meghívjam e?

Nekem ez furcsa. De oké.

2021. aug. 19. 05:04
 4/20 molnarmarcell21 ***** válasza:
95%

Lehet, hogy régimódi vagyok, de szerintem a pasinak illik nagyvonalúnak lennie.

A csók már mehet az első randin is, ha úgy alakul.

2021. aug. 19. 05:56
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
A palinak illik fizetni, főleg, ha te hívtad el.
2021. aug. 19. 05:57
 6/20 anonim válasza:
100%
Férfi fizet. Ez a szabály, de ha a nő ragaszkodik hozzá akkor legyen úgy, ahogy ő akarja.
2021. aug. 19. 06:05
 7/20 A kérdező kommentje:
Na én is így gondoltam. Nem értem, hogy az egyesnek mi a baja
2021. aug. 19. 06:07
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

Ne is törődj az ilyen feminácikkal, mint az 1-es, hacsak nem pont egy olyat akarsz összeszedni magadnak (nem javaslom...). A nők többsége szereti a határozottságot, kérd ki szépen a számlát, ha felajánlja, hogy fizeti a saját részét, oké, ha nem, nem. Ne te hozd fel a felezést. Egyenrangú kapcsolatban úgy a normális hosszútávon, ha a nő is fizet ezt-azt, de ne az első közös ebéden kezdj filléreskedni.

Az első csókot meg érezni kell, hogy milyen a hangulat, máshogy nem lehet.

2021. aug. 19. 06:14
 9/20 A kérdező kommentje:
Rendben, így lesz köszi. Majd updatelek, hogy mi lett, ha nem felejtem el :D
2021. aug. 19. 06:17
 10/20 anonim ***** válasza:
Igen te
2021. aug. 19. 06:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!