Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyultok a randi alatti ajándékozáshoz?
Figyelt kérdés
2 hete találkozgatok egy férfival, még nem volt semmi egy szájra puszin kívül, viszont nagyon sok ajándékot ad. Kaptam pl. rózsacsokrot, belga csokit, külső memóriát (arra volt szükségem), most pedig szeretne elhívni Lillafüredre egy hosszú hétvégére. Többször jeleztem neki, hogy ezekre semmi szükség, enélkül is "jó nálam", mégis köti az ebet a karóhoz Lillafüreddel. Kellemetlenül érzem magam, mert még annyit sem hagyott, hogy legalább a vacsoránkat én fizessem. Mindent ő áll, nekem ez nagyon furcsa, eddig nem találkoztam ilyesmivel. Mit gondoltok?2021. aug. 15. 19:17
1/13 anonim 

válasza:

Nekem speciel hanyingerem lenne tole. A virag tok oke, de minden mas sok. Nekem is volt dolgom ilyen pasikkal, hoztak minden szart a randira, plussmaci, szerelmeslevel, volt mar minden. Egyikkel sem alakult ki semmi komoly. A paromtol csak egy szal rozsat kaptam az elso normalis randinkon. Az ajandekozast hagyjuk meg kesobbre, amikor mar komolyabb kapcsolatban vagyunk.
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is azt érzem, hogy egyelőre nem vagyunk olyan közeli kapcsolatban, hogy ez beleférjen. Kínosan érzem magam.
2021. aug. 15. 19:25
3/13 anonim 

válasza:

Lillafüred jó , nem rég voltam 🙂
1Szeret adni
2Nem tudsz megbeszélni valamit egy olyan emberrel akinek hagytad hogy szàjon pusziljon? Nekem ez is furi egy kicsit.
4/13 A kérdező kommentje:
3, Mi a furi egy kicsit? Adott egy szájra puszit 2 hét találkozgatás után, de előtte minden egyes alkalommal elmondtam neki, hogy nincs szükség ajándékokra, mert elhiheti, hogy bejön, hiszen találkozgatunk. Nekem ez megbeszélés, ráadásul egyértelmű is. Hány éves vagy egyébként? :D
2021. aug. 15. 19:31
5/13 anonim 

válasza:

Nekem is furi, hogy megcsókolhat, de ezt nem neki mondod.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem volt szó csókról. Olvass vissza :) Harmadszorra is leírom: montam neki.
2021. aug. 15. 20:37
7/13 anonim 

válasza:

ez tényleg fura, neekm az egy szál rózsa ami ideális, esetleg plusz egy csoki pár randival később ha nagyon akar valamit. de a leírásodból is érzem hogy te is tudod hogy vaami nem oké. ha más nem is és az ajándékokkal minden rendben akkor az nem oké hogy tejesen figyelmen kívül hagyja, hogy te mit szeretnél
8/13 anonim 

válasza:

#3 voltam
Kedves kérdező ,
Nem árulom el a korom , hiszen komoly udvarlód van 😉
Legyél vele egy kicsit "goromba" ne fogadd ez az ajándékot , és közöld vele, hogy ez nem tesz boldoggà
9/13 A kérdező kommentje:
3,8 ez így nem beszélgetés. Kérlek, máshol trollkodj, köszi!
7, Arra gondolok, hogy esetleg azt hiheti, hogy csak udvariasságból mondom, hogy "nem kell, nem szükséges, túl sok". Holnap beszélek vele, úgyis találkozunk. Remélem nem hiszi azt, hogy elvárás randiknál ez a típusú nagyvonalúság.
2021. aug. 15. 20:56
10/13 anonim 

válasza:

# 8 as voltam , csak a lényeget nem olvastad el, egyszer vagyok kedves pedig 😆
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!