Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyultok a randi alatti ajándékozáshoz?
Figyelt kérdés
2 hete találkozgatok egy férfival, még nem volt semmi egy szájra puszin kívül, viszont nagyon sok ajándékot ad. Kaptam pl. rózsacsokrot, belga csokit, külső memóriát (arra volt szükségem), most pedig szeretne elhívni Lillafüredre egy hosszú hétvégére. Többször jeleztem neki, hogy ezekre semmi szükség, enélkül is "jó nálam", mégis köti az ebet a karóhoz Lillafüreddel. Kellemetlenül érzem magam, mert még annyit sem hagyott, hogy legalább a vacsoránkat én fizessem. Mindent ő áll, nekem ez nagyon furcsa, eddig nem találkoztam ilyesmivel. Mit gondoltok?2021. aug. 15. 19:17
11/13 anonim 

válasza:

Volt ilyen párom, neki ez volt a fixa ideája, hogy a pasinak kell fizetni mindent, és megsértődött azon, hogy minden alkalommal felajánlottam a részem.
Ugyanez volt, pendrive, külső dvd meghajtó (mert épp azok kellettek és tudta), óriás csokor a kedvenc virágomból, állandó meghívások...
De mikor karácsonyra és az ahhoz közeli szülinapjára meglepivel készültem neki, azon is vérig sértődött, mert nem volt megbeszélve, hogy ajándékozunk, és őt ezzel kellemetlen helyzetbe hoztam. Hát... oké.
Nem volt egy hosszú kapcsolat.
12/13 anonim 

válasza:

Én már a szál virágtól is feszengenék kicsit, mert tudom, hogy kedves gesztus, de folyamatosan az járna a fejemben, hogy "ezt én még nem "érdemeltem ki" / ki tudja, mit vár el az ajándékért cserébe, azt hiszi-e, emiatt az adósa vagyok" - pl. azt gondolja-e, megvásárolta-e ezzel a 2. randit akkor is, ha borzalmas volt az első. Nekem ennyi ajándék sok lenne, és biztosan azt gondolnám, hogy hátsó szándékai vannak, vagy egyszerűen nem látja át, ez miért ijesztő (lehet, hogy otthon nem volt jó példa és latin-amerikai szannanoperákból tanulta). Én biztos visszautasítanám az utazást, hogy ez nekem így még baromi korai.
13/13 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele egyértelműbben és nagyon meglepő dolgokat mondott. Az nem meglepő, hogy szívesen adja és talán az sem, hogy így könnyebb kifejezni az érzéseit (informatikában dolgozik, nem annyira humán ember), inkább az, hogy eddig egyetlen nő sem mondta neki, hogy ezekre nincsen szükség. Az itteni válaszok és a saját tapasztalataim mást mutatnak egyébként. Megegyeztünk, hogy elmegyünk egy egynapos kirándulásra az én kocsimmal és ezúttal én fizetek, aztán meghagyjuk az ajándékozást a házassági évfordulóra :) Köszönöm az értelmes válaszokat!
2021. aug. 16. 12:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!