Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi értelme van egész randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van egész randi alatt az exedről beszélni?

Figyelt kérdés
Tinder-en elkezdtem beszélni egy nővel. Nagyon szimpatikusnak találtam, sok volt a közös érdeklődésünk és bizonyos elemeiben a világ szemléletünk is. Mivel mind a ketten elég elfoglaltak vagyunk így ma találkoztunk egy kávézóban.(Ami azért nem volt egyszerű mert sok kávézó/reggeliző 10 órakor nyit ki) Minden rendben ment majd felhozta az exét az egyik téma kapcsán utána megint, utána megint ... Ott realizálódott bennem, hogy ő az előző kapcsolatát még nem tudta elengedni. Viszont így nem értem miért "randizgat"

2021. aug. 5. 08:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10: és mi van, ha soha nem lesz olyan? Eltelt egy csomó idő, randiztam egy rakás emberrel, de a lába nyomába sem érhetnek. Egyik sem tud érdekelni. Kezdem temetni a dolgot és elfogadni, hogy életem hátralevő részét egyedül élem le. Ez van.
2021. aug. 5. 13:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen nem engedte el az előző kapcsolatát.

Téged kérdezett az exedről..?

Lehet azt akarta hogy megismerd a múltját/ő is a tiéd..

nő vagyok, én is el szoktam játszani férfiakkal, véleményem szerint érdemes a múltban/volt kapcsolatokban turkálni megtudjam milyen a másik ember. Sokat elárul az emberről hogyan beszél a volt szerelmeiről..

2021. aug. 5. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!