Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme beszélni vele?
Figyelt kérdés
A helyzetem eléggé bonyolult. Tinikoromban volt néhány hosszabb, rövidebb parkapcsoatom, komoly is. Aztán jött a nagy ő. 20 évesen jöttünk össze és kb 2 évig voltunk együtt. Olyan szerelem volt, mint ami a filmekben is van kb. De sajnos véget ért. A korkülönbség túl nagy volt akkor (10ev). Eltelt pár év, én nem igazán tudtam magam túltenni rajta, majd 25 évesen jött a következő komoly kapcsolatom, ami 5 évig tartott, de most véget ért. Én eddig azt hittem, hogy szeretem a párom, és O az igazi, de most, hogy összetörte a szívem, és egész nap zokogok, nem tudok másra gondolni csak arra, akivel 20 évesen voltam, és úgy érzem, hogy nem is az 5 éves kapcsolatom miatt Sirok, hanem a régi miatt. Tudom róla, hogy Ő azóta elvált, jelenleg is egyedülálló. Érdemes lehet vele beszélni és így 30 évesen (O 40) újra megpróbálni? Vagy csak ujraelem az akkori fájdalmakat? Miért nem a mostani szakítás miatt vagyok ki lelkileg? És miért nem tudom lezárni a régit? Vagy tényleg létezik a nagy O?
2020. jún. 12. 21:57
1/10 anonim válasza:
Igen, keresd meg mindenképp. Én is sírtam szakítás után egy korábbi férfi miatt, akkor jöttem rá, hogy nem azt siratom, akivel szétmentünk, hanem hogy most megint senki nem lesz, aki eltereli arról az előzőről a figyelmemet.
2020. jún. 12. 21:59
2/10 anonim válasza:
Keresd fel szerintem is. Ha ennyi idő után is utána vágyódsz, akkor csak nyerhetsz, vesztenivalód nincs.
2020. jún. 12. 22:07
3/10 anonim válasza:
Megkeresnem, ne varj vele biztosan o is keresi a szerelmet. Aztán meg lenne benned egy olyan erzes mi lett volna ha.
2020. jún. 12. 22:16
4/10 A kérdező kommentje:
Meg nagyon friss a dolog, az újabb szakitasom még csak pár napos, még mindig együtt élünk, és nem is tudom, hogy mikor lesz lehetőségünk szetkoltozni :( vagy... Meg akar még is javulhat a dolog kettőnk között, viszont én már tudom, H vele sosem leszek olyan boldog, mint a másikkal voltam. Csak attól félek, hogy 10 év alatt annyit változhatott mindkettőnk, hogy csak egy álom világot uldozok.
2020. jún. 12. 22:38
5/10 anonim válasza:
Szakítás után ne ugorj rögtön új kapcsolatba. Várjál most, aztán ha több hét múlva még mindig így gondolod, akkor keresd fel.
2020. jún. 12. 22:44
6/10 anonim válasza:
Annak nem ártana kitisztulnia benned, hogy ez most a friss szakítás miatti múltba menekülés, mert meg akarsz kapaszkodni valamiben vagy tényleg ez kellett ahhoz, hogy ráébredj, kit szeretsz igazán.
Lehet, hogy álomvilágot üldözöl, de egy előnye mindenképpen lenne a 10 évvel ezelőtti szerelmednek: ti látni fogjátok egymásban még 20 év múlva is azt a fiatal lányt, férfit, akibe beleszerettetek. Ezek a fiatalkori kötődések nagyon erősek tudnak lenni.
Nem tudom, milyen a kapcsolatod a mostani partnereddel. Csak nehogy úgy járj, hogy ezután évekig agonizáltok, mert nincs hova különköltözni. Én nem vagyok annak a pártján, hogy utcára lökjek valakit, aki a társam volt éveken át. Szakításkor sosem voltam hajlandó ezt megtenni, pedig az én házamban laktunk. Mindig adtam időt, az elsőnek fél évet. De ez akár évekig is húzható állapot, a fiatalságod pedig elrohan, az exed pedig bármikor találhat egy új kapcsolatot.
2020. jún. 12. 22:48
7/10 A kérdező kommentje:
Mi albérletben élünk, de sajnos fix a szerződés, és nem léphetünk hamarabb, vagy fizetni kell végig... Egy ember nem tudja fizetni az albit, most még a helyzet miatt nehéz új lakótársat találni barmelyikunknek.
2020. jún. 12. 22:54
8/10 anonim válasza:
Már egyikőtök sem az, aki 10 éve és soha nem lesz az sem olyan. Szerintem meg engedd el és nőjj fel. Előbb meg tegyél rendet a mostani dolgok után.
2020. jún. 13. 08:28
9/10 anonim válasza:
Az, hogy valami tinikent boldogga tett, nem jelenti azt, hogy most is igy lesz. Tulidealizaltad ezt akkor is szerintem, ebbol koppanas lesz.
2020. jún. 13. 09:31
10/10 A kérdező kommentje:
Hát, beszélgettünk... Tudtam, hogy Németországban él, ami nem is lenne gond, de mint kiderült, már élettársa van. Nem akarok beleronditani semmibe, így nem mondtam el neki az érzéseimet. Bár egy 4 órás maratoni hivason vagyunk éppen túl, nem érzem magam jobban. Úgy tudtunk beszélni, mintha tegnap beszéltünk volna utoljára... Voltak lazább és komolyabb pillanatok is, meg visszaemlekezesek stb. Azt említette párszor, hogy ha tudna, visszamenne az időben, H képen törölje saját magát, mert már tudja, hogy mellettem kellett volna maradnia, mert akkor boldog lenne. Valahogy úgy éreztem, hogy van élettársa, de kb csak azért, hogy legyen valakije, és nem boldog vele, de nem volt merszem megmondani neki, hogy napok óta csak O jár a fejemben, és hogy akarom őt! Hát... Remélem azért még beszélni fogunk :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!