Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már olyan, hogy hónapokkal később szerettetek volna beszélni valakivel, de végül nem tettétek meg, mert úgysem lett volna értelme?
Figyelt kérdés
Hiányzik valaki, iődszakonként erősebben és ilyenkor mindig azon dilemmázom, hogy minek agyalok rajta, amikor tudom, hogy neki nem számítok. Mikor múlik már el ez az érzés?2020. jan. 21. 07:09
1/5 anonim válasza:
Volt. El kell, hogy keserítselek, nekem évekbe telt ezt az érzést levetkőzni...
2/5 anonim válasza:
Olyanom volt, hogy valakivel kapcsolatban azt éreztem, fel kell vennem a kapcsolatot (egy korábbi ismeretség révén). Felvettem, tettem lépéseket felé, de folyamatosan érződött, hogy nincs értelme, és már előtte is ezt éreztem, hogy nem lenne értelme. Majd ebben az évben elkezdtem hanyagolni.
3/5 anonim válasza:
Volt rá példa. Újra el kezdtünk beszélgetni.
4/5 anonim válasza:
Én most is így vagyok, de volt ilyen régebben is.
Egy olyan többször is lezárt kapcsolatról beszélek, amit nem láttunk érdemesnek folytatni (korkülönbségből eredően), és felváltva zártuk le. Aztán felváltva nyitottunk újra a másik felé, majd lezárás, újranyitás.
Meggyőződésem, hogy egyszer szabad csak ezt a lezárás/újrakezdés verziót meglépni, többet nincs értelme.
Én már amikor nyitottam tudtam,hogy nem kellett volna....
Nehezen elmúló érzés ha erősen kötődsz a másikhoz, de ha lépsz Felé nulláról indulsz a felejtésben...
5/5 anonim válasza:
Ki ez neked? Ha nem kölcsönös akkor tennék róla, hogy ne kerüljön a szemem elé. Úgy könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!