Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme itt kérdéseket feltenni, ha úgyse kap rá az ember őszinte választ?
- A szép nőket lecsúnyázzák. A csúnya nőket leszépezik.
- Azt hazudják, hogy ha egy férfi sok nővel lefeküdt az rossz, de valójában jónak tarták és készek is vele egy menetre.
- A válaszolók nagy részét már megcsalták, viszont ők még sose csaltak meg senkit.
- Gyerek az előző kapcsolatból a válaszolók 95%-ánál kizáró ok, a valóságban viszont fél éven belül találnak új párt az egyedülálló anyák.
Én egy szép nőt sem láttam itt.
Valószínűleg az a bajod, hogy úgy gondolod, egy válasz van minden kérdésre, és azt mindenki tudja, csak titkolja.
Szerintem még sokféle embernek van sokféle válasza.
Én sohasem gondolom szempontnak, hogy mennyire szép/csúnya egy nő.
Ha szeretem, úgyis ő a legszebb
-A szépség relatív. Ami valakinek top csaj, attól más hasmenést kap.
- Egyik nemnél sem tartom erénynek a sok partnert. Bár nem is számok alapján válogatok partnert. (Amúgy gyanítom, a sok partneres pasik azért tudtak annyi nőt ágyba vinni, mert valamit tudnak, amivel el tudják csavarni a nők fejét, dacára annak, hogy csapodárok. Attól még józan pillanataikban ezek a nők is elítélhetik az ilyen pasikat.)
- Én tudom, hogy nem csaltam meg senkit, és nekem ennyi pont elég. Sajnálom, ha ezzel csalódást okoztam, de amúgy is sok olyan hozzászólást és kérdést olvastam már itt, ahol az illető beismerte a megcsalást.
-Akiknek nem okoz gondot a plusz gyerek, valószínűleg nem válaszolnak azokra a kérdésekre, amik arról szólnak, hogy nekik miért NEM fér bele a gyerek a kapcsolatba.
De ez persze csak az én válaszom, biztos lesznek mások, akik mást válaszolnak erre - ahogy a többi kérdés kapcsán is eltérőek a válaszok.
Nem ismerem az itteni nőket.
És nem, nem fekszem le olyan emberrel, aki a fél országot megdugta előttem. Nekem ez gusztustalan. Ez van.
Csaltak már meg valóban, de nem süllyedtem a szintjükre.
Egyedül nevelem a gyerekemet 14 éve, és nem találtam társat. 5 éve már nem is foglalkozom ezzel. Egyedül jobb.
"Én egy szép nőt sem láttam itt."
AZt nem csodálom, mivel fényképek sincsenek itt.
Őszinte választ?? Nem kapnak őszinte választ?
Néha pont az a legnagyobb probléma, hogy valaki őszintén válaszol!
ÉS bizony az sokaknak nem tetszik, ha nem azt hallja amit hallani szeretne akkro már baj van.
Meg kell nézni a százalékokat, akik teljesen le vannak mindig szavazva azoknak több mint a feles őszinte, és kisebb része csak trollkodik.
De őszinték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!