Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme olyan ember mellet lenni aki nem tervez velünk?
Én nem értem
Ha van egy normális férfi a nő életében akkor egy tajgai favágó paraszt kell nekik (tisztelet a kivételnek) A paraszt mellett, meg sopánkodnak minek nincs egy normális férfi az életükbe akire lehet számítani, van jövője, szakmája és szereti (büdös életbe nem csalná meg). De nem inkább egy tirpák mocsok kell aki a falusi vagy városi f...a gyerek.
Én is mondtam ilyeneket az első nagy csalódás után mikor összejöttem a jelenlegi és tökéletesen hozzám illő párommal. Mert elvesztettem a hitem a kitartó és kölcsönös szerelemben, pláne a tartós kapcsolat működőképességében. Kis idő kellett míg összeszedtem magam újra, és azóta semmi gond nincs. Nem mondok ilyen sötét baljós depresszív hülyesegeket, vagy ha mégis, akkor nem gondolom komolyan.
Csak azért írom, hogy nem csak az állhat a háttérben, hogy le akar építeni.
Persze te jobban tudod, hogy nálatok mi valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!