Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttál már olyat, hogy két ember között izzik a levegő?
Figyelt kérdés
Mire gondoltál és mi történt utána e két emberrel? Netán tettél rá megjegyzést?2016. febr. 29. 21:33
1/10 anonim válasza:
Még nem láttam, de elég veszélyesnek hangzik.
2/10 anonim válasza:
Volt , utána azt mondtam a haveromnak, hogy ez lett volna a megfelelő alkalom de elb**asztad.
Többé nem találkoztak.
3/10 anonim válasza:
Igen, saját magamat de jól elb**asztam én is :)
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Igen, elég jó érzés, és néha kicsit zavarba hoz az illető ezzel a dologgal :)
6/10 anonim válasza:
Igen, magamat és életem pasiját, ez van már köztünk 2 éve, de sajnos ő nehezen jön rá erre. pedig mindenki mondja neki és ő is tudja, nem tudja letagadni. de neki a szabadság kell , nem pedig barátnő.
7/10 anonim válasza:
Igen. Kigyulladt melléképület közben. :D
Azon gondolkodtam, hogy te jó isten, hogy gyulladt ki az épület? Tárcsáztam a 212-t. Szaladoztak, mint hangya a bolyban. Annyit mondtam: -F.@sza!
8/10 anonim válasza:
Volt, aztán összejött egy cigánnyal.
9/10 anonim válasza:
Konkrétan én voltam az egyik ember. Úgy éreztem még az idő is megállt és csak mi vagyunk a térben.
10/10 anonim válasza:
Volt ilyen. Hajjaj... :)
De mivel nem egymásnak lettünk teremtve, hanem egymás ellen, így nem lett a dologból semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!