Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz, hogy az ember megtalálja az igaz szerelmet, a hozzá illő társat, akivel kiegészítik egymást?
Önismeret!!
Nem a vonásait kell elképzelni, mert akkor sokszor fogsz po.fára esni, ha az álompasinak csak a külsejében vagy biztos...
Először is: ki milyet érdemel...
Ne érts félre! A párom sem tökéletes, én sem vagyok az. De megérdemeljük egymást, jó és rossz értelemben is.
Hiába akarnék én tökéletes pasit...ha egyszer én sem vagyok az. Nem illenénk össze.
A fontos kérdésekben megfelel az elvárásaimnak, vannak hibái, de a jó mellett elférnek, és hosszú távon sem fogunk megőrülni egymástól.
A másik: egy pasit találni, akivel összeillesz, csak egy dolog. Még bármi lehet, sokat kell tenni érte, ha vele akarod leélni az életed.
Hiába ő az, akit neked rendeltek, ha tönkrevágjátok a kapcsolatot. Ahhoz egy is elég, hogy elrontsa. Ahhoz ketten kelletek, hogy működjön.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!